Prima reacție a DDB-ului după declarațiile lui Șerdean: „E doar zgomot”


Liderii DDB au transmis un mesaj membrilor din program prin intermediul e-mailului. Aceștia au ținut să îi liniștească pe fani, să le reamintească cine sunt cu adevărat vinovații și să îi informeze că intrarea în insolvență a fost cea mai bună soluție în momentul de față.

„Nu lăsăm zgomotul de fond să ne oprească. E doar zgomot. Şi chiar asta se dorește: Să ne descurajăm și să ne oprim.
Dinamo trece printr-o serie de schimbări foarte importante, care au ca singură menire SALVAREA CLUBULUI.
Îți scriem pentru că trebuie să fii informat direct de către DDB, pentru a fi la curent cu ce se întâmplă. Uneori, apar în spațiul public frânturi de informații, care sunt prezentate eronat, fie din neștiință, fie din dorința de a vinde ceva senzațional.

Starea de nedumerire și uneori de nervozitate din sânul echipei este justificată, mai ales că, uneori, informațiile care au ajuns la jucători nu au fost cele corecte. Măsurile la care s-a recurs SUNT ÎN FAVOAREA JUCĂTORILOR care vor rămâne alături de Dinamo. În cadrul procesului de insolvență, Dinamo are șansa să fie cel mai disciplinat club din punct de vedere financiar. Singurul club în care salariile vor fi la zi, lună de lună.

Să nu uităm că avem de-a face cu două entități: acționarul majoritar spaniol și acționarul minoritar, adică noi, suporterii. Cea dintâi este cea care a făcut tot posibilul pentru distrugerea și falimentarea clubului, iar cea de-a doua este cea care face eforturi, de 10 luni încoace, pentru a salva clubul de la faliment.

Uneori, se pierde din vedere cine sunt adevărații vinovați pentru situația clubului și acuzațiile sunt îndreptate către singurii oameni care luptă din răsputeri pentru a ține Dinamo în viață.

Cei care au urmărit îngroparea lui Dinamo au început să facă din nou valuri. Este un semn al disperării lor, un semn că drumul pe care mergem este cel corect.

Sunt momente în care avem nevoie să te știm alături, mai mult ca oricând! Peste două săptămâni urmează să intre o sumă importantă din drepturile de televiziune. Până atunci, singurul ajutor vine de la noi, de la suporteri.
Poți ajuta Dinamo prin cumpărarea de bilete.

CUMPĂRĂ BILETE

Vom trece prin procesul de insolvență sub supravegherea atentă a unei echipe de specialiști, oameni care au experiență în acest domeniu și care au scos-o la capăt în situații mult mai grele decât ceea de acum. Va fi un proces anevoios, dar aceasta era singura soluție pentru a ne salva. Reorganizarea economică este singura cale de însănătoșire a clubului.

Suntem sub protecția unui Plan de Reorganizare, iar acest lucru înseamnă că se elimină riscul unor modificări surpriză ale actului constitutiv.

În curând vom anunța și administratorul special și suntem încrezători că va fi persoana potrivită, cineva care va ști să dialogheze cu jucătorii și cu staff-ul tehnic și să vorbească public în numele lui Dinamo.

Poți sprijini clubul făcându-ți un cadou special: Tricoul oficial de joc din noua ediție de campionat, inscripționat cu numele tău, alături de numele celorlalți suporteri care pun umărul la susținerea lui Dinamo. Comenzile pentru prima serie a acestor tricouri se pot face doar până pe 4 iulie, accesând acest link: https://shop.programddb.ro/

Îți mulțumim că ai rămas alături la greu! Mergem mai departe împreună!
Echipa DDB” – se arată în comunicatul oficial DDB

Citește și:

Gabriela Firea despre chinul trecutului: ”Am fugit cu ce aveam pe noi”

Previous Amenință cu plecarea: "Marți plec acasă"
Next Prima reacție a lui Uhrin după plecarea din România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *