Prima reacție a conducerii după demiterea lui Rednic


Mircea Rednic a fost demis astăzi de Dinamo, în locul lui fiind numit Flavius Stoican. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al „câinilor”, susține că Rednic a fost înștiințat despre demitere conform contractului. Anterior, „Puriul” afirmase în dialog cu un reporter GSP că nu știa nimic despre anunțul clubului.

„Rednic a primit vestea prin mijloacele de comunicare stabilite în contract, cel puțin două, mail, SMS”, a declarat Zăvăleanu pentru GSP.ro.

„Noi am încercat să fim mereu discreți. Am considerat și că trebuie un șoc la echipă. Iuliu Mureșan a propus această variantă, cu Flavius Stoican, iar noi am fost de acord. Pe măsură ce treceau etapele, era clar că lucrurile nu funcționează. Lucrurile tindeau să se cronicizeze”, a mai declarat Zăvăleanu.

Despre Flavius Stoican: „A fost varianta propusă de administratorul special (n.r. – Iuliu Mureșan). A fost considerat antrenorul cel mai potrivit să motiveze o echipă căzută psihic. Negocierile cu Stoican au început azi, după ora 16:00. Nu am lucrat pe nimeni, nu am lucrat pe sub masă”

Despre Iuliu Mureșan: „Realmente, nu s-a pus în nicio secundă problema poziției lui Mureșan la Dinamo. Eu sper că el va rămâne. Nu se agață de o funcție, oricum”

Citește și:

Iuliu Mureșan: „S-au adunat mai multe”

-->
Previous Mureșan l-a dat afară pe Rednic. Nou antrenor la Dinamo
Next Amenințări de la PCH pentru Mureșan: "Va plăti"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *