Prima reacție a lui Mohammad Murad despre preluarea lui Dinamo


Mohammad Murat, un afacerist român cu origini libaneze, care deține peste 20 de hoteluri cu o capacitate de peste 10.000 de locuri de cazare și este interesat de Dinamo și a oferit astăzi prima declarație despre posibila preluare a clubului din Ștefan cel Mare.

”Personal, îmi plac provocările, de ce nu? Chiar o să discut cu Ionuț Negoiță să văd care mai este situația. Eu am ajutat mai multe cluburi”, a declarat Mohammad Murad pentru Antena Sport.

Acesta a mai fost sponsor al ”câinilor” și al altor echipe din Liga 1, iar hotelurile sale sunt printre preferatele cluburilor de fotbal pentru cazarea în deplasări. Murad este președintele Federației Patronatelor din Turismul Românesc și are afaceri înfloritoare și în domeniul imobiliarelor, cu investiții serioase în București și pe litoralul Mării Negre. El este cel care a introdus în România conceptele de ”bufet suedez” și ”all inclusive”, iar pentru vânzarea proprietăților imobiliare a lansat campania de marketing ”Case pe pământ cu plata pe lună”.

Afaceristul are o avere estimată la peste 150 de milioane de euro și se trage dintr-o familie de croitori din Beirut, tatăl său având o fabrică de confecții în capitala Libanului. În 1983, la 17 ani, el a ajuns în România, pentru a studia Medicina, primii 3 ani petrecându-i la Iași, apoi mutându-se la București. A terminat facultate în 1988, făcând practică la Spitalul Colțea și rezidențiatul ca medic neurolog la Spitalul Colentina.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Atmosferă toscană la câțiva kilometri de Deva

Previous Marius Șumudică, declarație de senzație despre Dinamo: "N-am văzut așa ceva"
Next Ionuț Negoiță, reacție despre Mohammad Murad

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *