Prima reacția despre revenire: „Dinamo nu se refuză niciodată”


-->
Astăzi a apărut informația în ProSport că Dușan Uhrin îl dorește înapoi la Dinamo pe Ionel Dănciulescu datorită bunei colaborări dintre cei 2 in primul mandat al cehului.

Contactat de FANATIK, Ionel Dănciulescu a recunoscut că a avut o discuție telefonică cu Dusan Uhrin și nu ar spune nu unei reveniri din vară în Ștefan cel Mare, chiar dacă în acest moment el este managerul general al Academiei de Fotbal de la CS Dinamo:

„M-a sunat un prieten comun de-al nostru și mi l-a dat pe mister la telefon! I-am urat baftă, mult succes și să salveze echipa. Asta e mai important acum, nu să vin eu. Să vin eu și să fac ce? E greu să vin în momentul ăsta, doar că în viață niciodată să nu spui niciodată.

Deocamdată nu cred că se pune problema! Asta a fost singura discuție care a fost. M-a sunat un prieten comun. A fost și pe chestia că ‘Ce faci? Te întorci?’, dar nimic mai mult. Îi țin pumnii lui și băieților și DDB-ului. Nimic mai mult.

Repet, deocamdată echipa are nevoie de liniște și de rezultate! Nici nu trebuie să facem un subiect din asta pentru că nu are rost. Vom vedea ce va fi pe viitor, dar nu asta e important acum. Echipa trebuie să aibă liniște și să se salveze!”

„Dinamo nu se refuză”

Acesta a comentat și despre posibila condiția pe care ar avea-o dacă ar reveni, aceea de a se întoarce și Bogdan Bălănescu.

„În viață am învățat niciodată să nu spun niciodată, iar Dinamo nu se refuză! Cu Bogdan Bălănescu am lucrat foarte bine la Dinamo, chiar dacă am avut anumite divergențe de opinie, dar nu am cum să recunosc că nu îi știu meritele și valoarea lui profesională.

El e un tip ancorat și updatat la tot ceea ce înseamnă Dinamo și meseria pe care o face, o face foarte bine. Nu știu ce va fi, eu știu că acum este la Voluntari. Depinde și de el. Din păcate, drumurile noastre s-au despărțit. Nu am vorbit în ultimul timp cu el”, a spus Danciu pentru aceeași sursă.

„Nu este niciun conflict între CS și FC Dinamo”

Despre C.S DINAMO: „Nu l-am convins eu pe Marius Niculae. El și-a dorit. Lucrează individual, el e alături de Dinamo și suferim pentru echipă. E un hobby al lui pe care sper să și-l dezvolte și dacă îl face cu plăcere să mai vedem încă un Florentin Petre, un Tararache, un Radu Ștefan, jucător de ăștia care sunt crescuți și educați în spiritul lui Dinamo.

Nu este în adevărat că e un conflict între CS și FC Dinamo. Ne antrenăm în același complex! Noi facem programul în funcție de necesitățile celor două entități și nu avem cum să ne intersectăm cu grupele FC Dinamo, pentru că noi creștem jucător doar până la 14 ani, iar apoi bineînțeles, ei pot la orice jucător doresc. Nu există nicio rivalite sau conflict. Dinamo e unul singur și toți tragem la aceeași căruță”, a spus Dănciulescu pentru FANATIK.

Citește și:

Noul obiectiv al premierului Cîțu: ”Trebuie să eliminăm vocile anti-vaccinare”

Previous Danciu se întoarce la Dinamo: „Rezolvăm lucrurile”
Next Gigi Mulțescu îl avertizează pe Dusan Uhrin: ”E clar”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *