Prima promisiune despre Dinamo: ”Va fi ce a fost odată”


Dinamo este singura echipă care este trimisă în carantină 14 zile după ce 18 jucători au ieșit pozitivi cu noul coronavirus. Ioan Mărginean spune că viitorul lui Dinamo este asigurat. Cornel Țălnar are contract nou cu echipa din Ștefan cel Mare și se va ocupa de Academia de Copii și Juniori de la Dinamo.

Vali Lazăr a procedat corect, pentru el, pentru familia sa, omul a spus clar că a mers să-și oxigeneze familia la munte. Nu s-a reușit să avem o lege clară, concisă, pe care să o respectăm. Omul dacă încalcă regulile, plătește.

Ca să iei juniorii trebuie să ai două teste. De unde să prevezi că toată lumea se îmbolnăvește. Atunci e caz de forță majoră. Jucătorii vor să muncească, dar nu ne dă voie DSP-ul, sunt bolnavi.

Dinamo face sacrificii, își recuperează jucătorii, trebuie să-i dai șansa să se termine pe teren campionatul. De ce să joace cu juniorii? Academia Dinamo va fi ce a fost odată, Cornel Țălnar are un proiect foarte bun pentru Dinamo, a fost angajat acolo și o să vedeți ce o să facă.

Dinamo are o problemă majoră, hai să-i dăm șansa să joace pe teren. Nu e de vină Dinamo. Noi trebuie să-i ajutăm. Eu deocamdată asigur continuitatea lui Gaz Metan cu tot ce pot, că nu mi se normal ca după ce ieșim din reorganizare, să nu ne așezăm la o masă să vedem ce putem face mai bine pentru club, acum așteptăm acum să vedem ce zice legea, fără hotărârea unui judecător nu există niciun președinte.

Citește și:

Mărginean explică de unde cei 58.800 de euro pe care-i are de primit: ”Sunt banii mei, domnilor”

Previous Mărginean le ia apărarea celor de la Dinamo: ”Nu e cazul”
Next Prunea, detalii din interior despre situația de la Săftica: ”Niciodată”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *