Primă pentru jucătorii lui Dinamo după remiza de la Arad


Conform Prosport, Răzvan Zăvăleanu a fost personal în vestiarul dinamoviștilor după partida de la Arad și le-a promis jucătorilor că în această săptămână cei care au evoluat pentru punctul obținut cu UTA vor încasa o primă. Jumătate din sumă e suportată de fanii DDB. Jucătorii sunt deciși să împartă banii respectivi cu absolut toți din cadrul echipei.

ProSport că a aflat că Răzvan Zăvăleanu le-a promis elevilor lui Flavius Stoican că în această săptămână, pentru punctul obținut la Arad, fiecare jucător care a fost pe teren în confruntarea cu „Bătrâna Doamnă” va încasa o primă de 500 de euro, un procent de 50 la sută din total urmând a fi suportat de fanii-acționari din programul socios Doar Dinamo București.

Flavius Stoican a precizat după confruntarea cu trupa lui Ionuț Badea: „E un punct de moral pentru băieți, care sper să îi descătușeze. Am încercat să le iau presiunea de pe umeri. Am văzut o echipă cu doi oameni mai puțin care a alergat până la epuizare. Un punct pentru moral, pentru că nu am urcat în clasament, dar era nevoie pentru ca ei să aibă încredere în forțele lor.

Vrem să câștigăm cu Gaz Metan. Nu o să fie un meci ușor, dar până vineri avem timp. Azi vreau să fie relaxați, descătușați, iar de mâine avem timp. Nu mai au nimic de pierdut, de aceea au și jucat așa cu CFR Cluj, și trebuie să îi tratăm foarte foarte serios. Știam cât de mult își doresc jucătorii, important era să nu mai aibă presiunea aceasta a rezultatelor din ultimul timp. Acum, continuăm să sperăm că va fi din ce în ce mi bine.

Criticile au venit din exterior, de la oameni care nu sunt în club. Le-am spus: «Pentru ce să fim dezamăgiți și triști, cât timp galeria vă încurajează?». Pe faza ofensivă nu prea am pus probleme pentru că era aproape imposibil, dar defensiv am stat bine”.

Citește și:

Liviu Dragnea, informație bombă: George Simion este consiliat de Sebastian Ghiță

Previous O nouă depunctare pentru Gaz Metan, de 6 puncte
Next Jucătorii Gazului nu vor să facă deplasarea la București

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *