Prima ofertă pentru Hanca. Ce a făcut Dinamo


Sergiu Hanca este cel mai căutat jucător al lui Dinamo. Mijlocașul a avut o ofertă de 600.000 de la Lille, dar conducerea lui Dinamo a considerat că este mult prea puțin pentru singurul dinamovist convocat pentru meciurile cu Polonia și Chile.

De ce a refuzat Dinamo Lille?

Una dintre clauzele pe care le are antrenorul Cosmin Contra este aceea de a vinde jucătorii exponențiali doar pe sume foarte mari și să aducă în loc jucători la fel de valoroși. De asemenea, este precizat și întărirea lotului și antrenorul a dezvăluit aseară după meci de ce are nevoie la Dinamo.

”Ca antrenor normal că îmi doresc să rămână toți jucătorii de valoare, cum sunt Filip și Hanca. Și dacă am mai putea să aducem încă 4-5 jucători ca ei ar fi foarte bine. Dacă nu vor rămâne? Vom suferi. Sunt patru competiții anul viitor, vom juca din 3 în 3 zile, eu sunt foarte ambițios și îmi doresc să ajung în grupele Euro

Cel mai probabil, Paul Anton se va întoarce la Dinamo. A fost împrumutat timp un sezon la Getafe, iar spaniolii nu au achitat până acum clauza de 600.000 de euro ca să îl păstreze.

Tot împrumutat este și Valentin Lazăr, la Al Saylia. Qatarezii trebuie să achite jumătate de milion de euro ca să îl păstreze, anunță Dolce Sport.

Motivele pentru care Steliano Filip trebuie să fie fericit

Previous Fanii dinamoviști sunt invitați să meargă gratis în deplasare să susțină fetele de la handbal
Next Unde ar putea pleca Adam Nemec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *