Prima ofertă pentru Dan Nistor vine de la o rivală


Dan Nistor a spus în mai multe rânduri în această iarnă că se gândește să plece de la Dinamo și o rivală din campionat a pus ochii pe căpitanul ”câinilor”. Chiar dacă este prea puțin probabil să ajungă acolo, sport.ro scrie astăzi că Victor Pițurcă îl vrea pe Nistor la Universitatea Craiova pentru a se bate alături de olteni în lupta pentru titlu.

Victor Pițurcă își dorește un înlocuitor pentru Alex Cicâldău, care va fi vândut pe o sumă mare în această iarnă, având mai multe oferte pentru mijlocaș.

Cu toate acestea, Nistor a promis că nu va mai juca pentru o altă echipă în campionat în afară de Dinamo, mai ales că a fost foarte mândru în momentul în care și-a văzut chipul pe autocarul echipei. Pe de altă parte sunt multe șanse ca liderul ”câinilor” să meargă în această iarnă să joace pentru o echipă din zona arabă. Având în vedere că Dinamo mai are mici șanse la play-off, cu siguranță Ionuț Negoiță nu se va opune unui eventual transfer, mai ales că a revenit Fabbrini după accidentarea suferită în septembrie.

Citește și:

-->
Previous Dănciulescu: ”Este strigător la cer”
Next Iulian Călin, explicație după ce a greșit în meciul Dinamo-Sepsi

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *