Prima mutare pentru sezonul viitor


Dinamo pregătește prima mutare pentru sezonul viitor. Atât fanii, cât și conducerea și antrenorul doresc ca Balthazar Pierret, marcatorul unei duble cu FC Botoșani, să-și extindă contractul scadent în vară.

Cehul este supărat din cauza faptului că l-a pierdut pe Pierret, fie și pentru o etapă, cea de final, cu UTA, care va fi ca un antrenament înaintea barajului de menținere/promovare în Liga 1. Francezul sosit în iarnă este important în concepția tehnicianului, iar dacă Dinamo va continua în prima divizie – ceea ce presupune și extinderea angajamentului cehului -, atunci o va face și Pierret, întrucât Uhrin îl vrea pe mai departe.

La finalul partidei din Moldova, cei din PCH, reprezentanți ai acționarului minoritar DDB, au publicat un mesaj de susținere pentru Balthazar și au solicitat ca jucătorului să-i fi extins contractul cu Dinamo.

Conform informațiilor GSP, „câinii” au opțiunea de a-i prelungi în vară contractul lui Pierret, la parametri zero, fără să plătească vreun ban fostului club al acestuia, Boulogne. Și șefii grupării îl plac pe fotbalistul sosit din al treilea eșalon francez, astfel că prelungirea acordului ar fi o formalitate.

Motivat și de creșterea salariului

Și Balthazar are motivație să aibă un nou contract din luna iulie. Ar avea un salariu mai mare decât cei 2.500 de euro din prezent, jucătorul de 21 de ani își dorește să mai continue cel puțin un an la clubul din Ștefan cel Mare.

„Acum, am început să ne cunoaștem mai bine, de aceea jucăm mai bine împreună. Întotdeauna, de când am venit, am crezut și am spus că ne vom salva de la retrogradare. Acum, sunt sută la sută sigur de asta! Nu contează cu ce echipă vom juca la baraj” – Balthazar Pierret, mijlocaș Dinamo

Citește și:

Vine canicula în Capitală! Ce va urma

-->
Previous Florin Prunea, discurs de președinte
Next Vestea așteptată de toți fanii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.