Prima MARE victorie a lui Bogdan Bălănescu la Dinamo


Dinamo l-a înlocuit pe Alexandru David, care nu a reușit să-l facă pe Ionuț Negoiță să scoată bani din buzunar, dar nici să aibă vreo idee excelentă care să ajute cu adevărat echipa din Ștefan cel Mare, cu Bogdan Bălănescu, ale cărui calități de conducător adevărat abia acum ies la iveală.

Bălănescu, dinamovist vechi, a venit cu ideea de a juca toate meciurile din sezonul următor pe Arena Națională. Și nu doar cu ideea, ci cu un plan bine stabilit. O campania de vânzare a lojelor sub denumirea de ”Dinamo Business Club”. Iar ultimele săptămâni au fost agitate pentru directorul general. El s-a întâlnit cu diverși dinamoviști foarte bogați pe care i-a convins să plătească în avans abonamente pentru loje pe Arena Națională, pentru a face rost de bani pentru chirie. Astfel s-au vândut 16 din cele 20 de loje de care era nevoie pentru a se asigura bugetul pentru meciurile pe cel mai mare stadion al țării. Restul de 4 sunt deja antamate, urmează să se semneze un contract și pentru ele.

”Am semnat deja un contract cu Primăria pentru a juca meciurile de pe Arena Națională. Ei ne-au asigurat că vor schimba gazonul după cele două concerte din vară, atunci două meciuri probabil le vom juca pe Ștefan cel Mare”, a anunțat Mircea Rednic ieri.

Citește și:

Cum se poate face un NOU stadion. Detalii noi plus cum se poate implica Firea

-->
Previous Cum se poate face un NOU stadion. Detalii noi plus cum se poate implica Firea
Next PEDEPSIȚII Cum schimba Rednic echipa astăzi. Două absențe MARI din lot

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *