Prima echipă care se apropie de zona play-off-ului: ”Sunt fericit”


Dinamo va avea o misiune foarte grea pentru a se califica în play-off-ul Ligii 1. Dinamovist convins, Liviu Ciobotariu, a fost în culmea fericirii astăzi după ce formația sa a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, după golul înscris de Fabbrini. FC Botoșani a urcat pe locul 7, la doar două puncte de locurile de play-off.

„Sunt bucuros că am câştigat, îmi felicit jucătorii pentru determinare, pentru felul cum am jucat astăzi, sunt trei puncte importante pentru noi, nu am început bine, dar am reglat situaţia din mers. Pe final am gestionat bine situatia, ne-am descurcat la mingile lor aeriene. Am marcat un gol superb, pe tranziţia noastră, o execuţie fantastică a lui Fabbrini.

Sunt un antrenor fericit că am în echipă jucători de calitate, dar trebuie să fim conştienţi că mai e de muncă, poate şi cu rezultatele care vor fi şi cu evoluţiile bune ale noastre să prindem play-off-ul dacă nu ne vom bate în play-out pentru un loc cât mai sus. Important e că noi să avem consistenţă în rezultate, vom avea un meci nu ştiu dacă greu, dar va trebui să fim concentraţi pentru meciul cu Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Citește și:

Tocmai a semnat cu o altă echipă și anunță: ”N-am putut face nimic”

-->
Previous Tocmai a semnat cu o altă echipă și anunță: ”N-am putut face nimic”
Next Rednic explică situația unui jucător: ”Îi vom dubla primele”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *