Prima dovadă că spaniolii sunt serioși. Suma achitată astăzi EXCLUSIV


Dinamoviștii au motive de bucurie. Marțea trecută sosea în România Pablo Cortacero și avocatul lui, care ulterior au bătut palma cu Negoiță și au primit dreptul de administrare a clubului din Ștefan cel Mare. Printre primele decizii au fost mutarea tuturor meciurilor pe Arena Națională, chiar dacă se joacă fără spectatori, dar și înființarea echipei a doua a clubului.

Dinamo joacă cu Hermannstadt luni, 24 august, pe Arena Națională

Pablo Cortacero și-a dorit ca noua sa echipă să joace partidele pe cel mai mare stadion al țării și nu în Ștefan cel Mare, chiar dacă diferența de bani între cele două stadioane este, ATENȚIE, 28.000 de euro pentru un singur meci. Dacă pe Ștefan cel Mare închirierea stadionului nu depășește 2000 de euro, pe Național Arena oricine vrea să joace trebuie să achite aproximativ 30.000 de euro cu tot cu firma de pază.

Spaniolii însă nu știau de datoria pe care Dinamo trebuie să o achite către Primăria Capitalei. 28.000 de mii de euro au virat astăzi aceștia pentru ultimul meci pe care l-au disputat ”câinii” pe Arena Națională, Dinamo-FCSB, 2-1, pe 16 februarie.

Citește și:

Gigi Mulțescu, detalii de la Săftica: ”Investitorii au fost la noi și ne-au asigurat”

Previous Numerele dinamoviștilor în noul sezon
Next Gigi Mulțescu, detalii de la Săftica: ”Investitorii au fost la noi și ne-au asigurat”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *