Prima apariție publică a lui Bratu: ”Regret asta”. Ce mesaj are pentru Niculescu


Florin Bratu a fost invitat în această seară la Digisport în prima apariție publică după ce a fost antrenor la Dinamo. El a discutat în continuare despre problema cu Nistor și nu regretă nimic din ceea ce a spus.

”Probabil că acum încearcă să se reseteze după declarațiile mele. Crezi că eu mint? Atunci când mi-a spus lucrurile acelea erau cu mine în birou și colaboratorii mei, în număr de patru. Claudiu are experiență de ceva vreme, probabil el vrea să-i dea importanță lui Nistor acum, așa am făcut și eu când am venit la Dinamo, sper să funcționeze în ceea ce-și dorește el să facă. Eu îmi asum tot ceea ce spun și tot ceea ce am făcut, nu regret nimic.

Am greșit când m-am opus ca Nistor să plece la Steaua. Aici recunosc, am greșit și îmi asum asta. Am gândit cu sufletul, dar nu era cazul. Am tras cu dinții ca el să nu meargă la Steaua. E mai ușor să renunți la un antrenor decât la un jucător. Așa s-a întâmplat mai tot timpul în fotbal. Se renunță la antrenor când lucrurile nu merg și nu sunt rezultate. Pe de o parte mi se pare normal”, a zis Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, la TV Digi Sport.

Citește și:

Bratu: ”Mai bine ne scăpa tricoul pe jos”

-->
Previous EXCLUSIV Surprize MARI oferite de Claudiu Niculescu pentru primul meci. Cine a rămas acasă, cine a mers la Galați
Next Bratu: ”Mai bine ne scăpa tricoul pe jos”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *