Previziuni sumbre: „Sinonimă cu desființarea”


Dinamo se pregătește pentru meciul decisiv cu U Cluj, iar fostul jucător al „câinilor” Adrian Ropotan (36 de ani) spune că, în cazul în care bucureștenii retrogradează, echipa se va desființa.

Viitorul lui Dinamo depinde, în bună măsură, de rezultatul meciului de duminică. Învinși în tur cu 2-0, elevii lui Dusan Uhrin au misiunea de a întoarce acest scor în 90 de minute, meciul din Șos. Ștefan cel Mare urmând să se dispute în fața unui stadion arhiplin.

Fostul fotbalist Adrian Ropotan, care a bifat 71 de meciuri pentru Dinamo între 2005 și 2009, se teme că echipa va fi desființată în cazul în care nu se va menține în Liga 1.

„Dinamo va avea probleme și are deja probleme foarte mari la meciurile de baraj. Asta nu ar fi trebuit să se întâmple niciodată.

Cred că o să rămână în istoria lui Dinamo ce se întâmplă acum. Retrogradarea va fi sinonimă cu desființarea echipei, eu așa cred. Sunt multe probleme, iar suporterii nu cred că vor mai putea să țină echipa din punct de vedere financiar, oamenii s-au îndepărtat de tot ce ține Dinamo”, a spus Adrian Ropotan pentru ProSport LIVE.

Citește și:

Vasile Dîncu: ”Prima și cea mai veche iubire”

Previous Ce decizie importantă a luat Uhrin
Next Cine va arbitra meciul Dinamo-U Cluj

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *