Presiuni pentru eliberarea lui Gabi Tamaș. Gest uriaș, astăzi e ziua decisivă


Internaționalul român al echipei israeliene Hapoel Haifa, Gabriel Tamaș, a fost arestat luni noapte după ce a fost oprit de poliție conducând mașina cu o viteză de 205 km/h. Iar ofițerul care l-a oprit l-a testat cu aparatul etilotest și a descoperit o alcoolemie de trei ori peste limita legală.

Fostul jucător al ”câinilor” a rămas în arestul poliției până astăzi, deși avocații săi au solicitat eliberarea condiționată sau arestul la domiciliu. Acest detaliu i-a revoltat pe fanii lui Hapoel, care-l iubesc foarte mult pe Tamaș, pentru devotamentul arătat mereu în meciuri și în afara gazonului pentru culorile formației. Grupuri de suporteri au anunțat că vor veni la tribunal pentru a-l susține pe brașovean, cel care va fi audiat din nou astăzi de la ora 12:00, sperându-se că va fi eliberat după 5 zile de arest.

„Nu este posibil ca jucatorul sa fie inca in arest, vom face orice pentru a-i ridica moralul” a spus unul dintre fani. După eliberare, și patronul clubului din Haifa a comendat o investigație internă pentru a ști de ce Gabi a fost lăsat să plece cu mașina sub influența alcoolului, de la o petrecere privată a grupării. „Sunt oameni care sunt cel puțin la fel de vinovați ca jucătorul, este inadmisibil că l-au lăsat să urce la volan” a declarat Yoav Katz.

Citește și:

”Regele” a ajuns la Peleș și n-a fost singur

-->
Previous A explodat prețul unuia dintre fotbaliștii doriți de Rednic
Next GALERIE FOTO Doi jucători străini au vizitat astăzi castelul Peleș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *