--> -->

Președintele lui Dinamo anunță: „Nu am crezut nicio secundă”


-->
Constantin Eftimescu rămâne în continuare președintele lui FC Dinamo, după ce Pablo Cortacero nu s-a prezentat la procesul de la Tribunalul București, așa cum anunțase într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK.

Acesta a oferit un interviu, tot în FANATIK în care a discutat despre procesul lui Cortacero, despre licență, dar și demisia lui Gane.

Despre Cortacero: „Sincer, nu am avut nicio emoție. Nu am crezut nicio secundă că Pablo Cortacero își va face apariția la Tribunalul București! Deja e discreditat la modul general. Aveam informații din Spania că nu s-a mișcat. Glumesc, glumesc! (n.r. râde).”

„Aceleași minciuni! Am văzut că a anunțat că va veni în România, dar cred că toată lumea s-a obișnuit deja cu minciunile dânsului. Eu unul, cu siguranță sunt imun. Asta e. Și dacă venea ce credeți că se putea întâmpla? Poate doar niște incidente cu suporterii, însă eu unul nici acest lucru nu îl cred. Adică să îl fi bătut sau ce să se fi întâmplat?”, se întreabă Eftimescu.

Despre licență: „Toate eforturile noastre se concentrează pe obținerea licenței. Se fac în fiecare zi eforturi deosebite din partea DDB-ului și a câtorva persoane apropiate clubului și în mod principal mă interesează partea sportivă, pe care nu trebuie să o uităm și care rămâne prioritară”, a atras atenția președintele în funcție al lui Dinamo.

Despre demisia lui Gane: „A fost decizia dânsului, nu a noastră! Noi nu i-am solicitat și nu l-am împins în niciun fel să își dea demisia. Chiar după meci, eu, personal, i-am spus: ‘Te-ai gândit bine?’. Și mi-a spus: ‘Da, nea’ Bee Gee, porecla mea, de la formația Bee Gees’ (n.r. râde). „M-am gândit foarte bine! Nu se mai poate!’. Probabil a considerat că nu mai poate ajuta și că e nevoie de un șoc la echipă. Dar vă spun, decizia fost numai și numai a dânsului”, a spus clar Eftimescu.

Citește și:

FOTO Cu imaginea asta, Mahlangu îi unge la suflet pe ”câini”

Previous Dumitru Dragomir, mesaj pentru Cortacero: ”Pe calea ferată”
Next Un oficial îl atacă pe Marius Nicolae: „Problema îi aparține”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *