Președintele Chiajnei, ATAC foarte dur la adresa lui DINAMO


Președintele Chiajnei, Cristi Tănase, a oferit astăzi un interviu foarte dur pentru gsp.ro în care o ironizează în cel mai dur mod pe Dinamo, formație la care a activat în trecut la echipa a doua. Toate discuțiile au pornit de la transferul lui Ronaldo Deaconu, care se pare că și acesta este în impas.

Care este stadiul discuțiilor dintre Dinamo și Chiajna?
– La fel ca înainte să vină Deaconu la Chiajna. Nu există! S-a discutat doar neoficial cu jucătorul și tatăl său. O lipsă totală de respect. Am citit că există deja sumă de transfer avansată, dar noi nu știm de așa ceva.

– Președintele lui Dinamo, Alexandru David, a spus că bugetul de transferări este de 0 lei pentru Dinamo.
– În mod normal ce dai aia primești. Și ca fapt divers, legat de acest club, eu am dat bani din buzunar ca să împrumut un jucător la Chiajna când am dorit. Cu Dinamo nu vreau să intru în polemică pentru tot ce a însemnat acest club în trecut. Vreau să mă opresc aici legat de subiectul Dinamo pentru că dacă spun mai multe s-ar putea să nu mai ningă în România iarna asta. Mai bine tac pentru că avem nevoie de zăpadă.

„Promisiunea noastră verbală a fost că-l vom face fotbalist pe Deaconu pentru a pleca la un club mare de afară, atenție, nu la o echipă din țară care a fost în trecut mare. La cum merg lucrurile, am putea chiar să întărim o contracandidată din play-out” Cristian Tănase, președinte Concordia Chiajna

”Cu siguranță vom găsit o modalitate de transfer pentru că nu ne mai simțim bine împreună, sentiment care nu a fost generat de club însă. Repet, în condiții avantajoase pentru toate părțile.” Cristian Tănase, președinte Concordia Chiajna

-->
Previous Dănciulescu, declarația absolut SURPRINZĂTOARE despre Negoiță
Next Ce spun șefii CFR-ului despre transferul lui Dan Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *