Premierul despre Cortacero: „Asta ne-a spus”


O delegație din legende dinamoviste, reprezentanți DDB și Patrick Borcea au mers ieri în audiență la Ludovic Orban pentru a cere ajutorul statului român pentru ca Dinamo să nu dispară în mâinile unor impostori spanioli.

„Eu cred că se impune un control ANAF la Dinamo în scurt timp. Cred că e singura instituție care poate face ordine și curățenie în toate prostiile care au fost făcute acolo în ultimii ani. Statul român are obligația să intervină, pentru că Dinamo este patrimoniu. Iar aici nu vorbim doar de dinamoviști.

După aceea, rămân la părerea că echipa trebuie să se întoarcă sub tutela Ministerului de Interne. Fiecare ne-am spus un punt de vedere despre ceea ce se întâmplă acolo. A luat act de cele spuse, dar el e foarte bine informat. Ministrul de Interne domnul Vela, spre norocul ăsta, e om de fotbal, a fost președinte de club.

Domnul Vela e singurul ministru de interne care a adus Dinamo acasă, pentru că noi, în afară de Săftica, nu mai aveam nimic. Acum echipa mare face antrenamente când vrea la Dinamo, centrul de copii și juniori e la Dinamo, deci e o schimbare fundamentală.

Aici e vorba de o societate comercială privată în care cei de acolo trebuie să-și facă ordine în propria ogradă și premierul a spus că nu poate să intervină acolo”, a declarat fostul mare portar al lui Dinamo, Florin Prunea, la Digi Sport.

Citește și:

Studiu britanic în laborator: apa de gură poate limita infectarea cu coronavirus!

Previous Cosmin Contra s-a dezlănțuit după victoria cu Argeș
Next ULTIMA ORĂ Un nou jucător spaniol a plecat. Mesaj nemilos pentru conducători.

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *