Prelungire de contract pentru Dennis Politic


Schimbări majore la Dinamo. 7 jucători au fost deja anunțați oficial că au plecat, și anume: Gregorio, Neluț Roșu, Ricardo Grigore, Edgar Ie, Iglesias, Pavicic și Ilic. Celor 7 se adaugă portarul Began și Bena, jucători care nu intră în planurile antrenorului. Recent, celor 9 se adaugă și Gabriel Moura, cel care își dorește să se întoarcă în țara sa natală.

Pe lângă jucători, există foarte multe schimbări și la nivel de staff. Până la semnarea cu noi jucători, Dinamo a anunțat astăzi prelungirea contractului cu Dennis Politic, golgheterul sezonului trecut.

CONTRACT PÂNĂ ÎN 2027

Dinamo 1948 București și mijlocașul ofensiv Dennis Politic au ajuns la un acord pentru prelungirea contractului până la 30 iunie 2027, a anunțat administratorul special Andrei Nicolescu.

Cel mai bun jucător al sezonului trecut, 36 de meciuri, 8 goluri și două pase decisive pentru Dinamo în SuperLigă și în Cupa României, Dennis Politic a făcut primii pași în fotbal la FC Brașov și a terminat junioratul la Academia lui Manchester United.

Dincolo de cifre, Dennis Politic s-a format în Anglia, în țara unde fotbalul este religie.

Port Vale (45/12), Bolton (30/5), Salford (11/2) și Cremonese (3/-) sunt cluburile la care a jucat Dennis Politic în carieră, în paranteză fiind numărul de meciuri și goluri pentru fiecare echipă.

Statistici:

  • 6 goluri în 22 de meciuri are în sezonul regulat.
  • 2 pase de gol în play-out
  • 0 reușite în 4 meciuri în Cupa României
  • 2 goluri în 2 meciuri în meciurile de baraj

Citește și:

Transfer din Germania pentru Dinamo

Previous Primul transfer din această vară
Next Florentin Petre se întoarce la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *