Poziție oficială în ce privește reabilitarea stadionului Dinamo


Ministrul Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, explică de ce reabilitarea stadionului Dinamo este în impas.

„Proiectul de hotărâre privind EURO 2020 se referă la actualizarea comitetului interministerial cu privire la coordonarea pregătirilor pentru EURO 2020, era coordonat de vicepremier, ministrul Afacerilor Interne, pe cale naturală trebuie să fie și Ministrul Tineretului și Sportului.

Din perspectiva ministerului pe care îl reprezint, EURO 2020 reprezintă reabilitarea a 4 stadioane: Steaua, Dinamo, Arcul de Triumf și Rapid. În momentul ăsta, 3 stadioane au toate documentațiile pregătite, ca să intre în procesul de pregătire, studii de fezabilitate, proiect tehnic și lucrări. Mai avem discuții cu al patrulea stadion, să vedem dacă rezolvăm și aici toate documentele. Vorbim despre stadionul Dinamo„, a declarat Sevil Shhaideh într-o conferință de presă.

Ea a dat o veste proastă dinamoviștilor. Are o variantă pregătită în cazul în care nu se rezolvă problemele.

„Pentru cele 3, în acest moment – după ce se vor finaliza toate procedurile legate de documentele de proprietate, certificate de urbanism și așa mai departe – noi sperăm ca în cel mult o lună să înceapă partea de pregătire a proiectelor tehnice. În cazul în care clubul Dinamo nu va reuși să îndeplinească toate condițiile necesare documentațiilor pentru pregătirea unei investiții publice – că, până la urmă, vorbim de o investiție publică – se ia în analiză un al patrulea stadion. Avem stadionul de la BNR și vedem cum îl putem rezolva și pe acesta” Sevil Shhaideh

 

Previous Totul despre biletele pentru meciul cu Viitorul
Next GALERIE FOTO Lucian Goian se simte excelent în Australia

1 Comment

  1. Avatar
    LUPU VSILEDINAMOVIST DE MIC COPIL
    aprilie 13, 2017
    Răspunde

    BADEA ASTA AFOST TOT TIMPULUN BANDIT DOAR A VRUT SA PROFITE DE DINAMO DAR SA NU UITAM CA ADUSESE CLUBUL APROAPE IN FALIMENTCA NUMAI SE FACEA CA ADUCE BANI LA CLUB DAR EL LUA TOTI BANI DIN TRANSFERURILE DE JUCATORIMERITA CERCETAT SI BAGAT LA PUSCARIE.

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *