Poziția jucătorilor despre vânzarea clubului și derby-ul cu FCSB


Dinamo are meci foarte important joi, de la ora 20:00, în turul semifinalelor Cupei României. Jucătorii însă vin după o primă înfrângere după pandemie cu Sepsi și se gândesc la viitorul lor în cazul în care clubul se va vinde.

”Derby-ul va fi foarte interesant, cu toată că, din nefericire, va fi fără spectatori. Ca un spectacol fără muzică. Pentru astfel de confruntări m-am întors în România. Sper să repetăm situația de acum 4 ani, să eliminăm FCSB, apoi să câștigăm finala. Trebuie să credem în noi, trebuie să avem și noroc. Inițial, aș fi zis că era mai ușor cu Sepsi sau cu Iașiul. Dar fotbalul e imprevizibil.

Dacă-i eliminăm pe rivali în semifinale, teoretic, va fi mai ușor în finală. Mai bine că întâlnim FCSB în semifinale, în dublă manșă, decât în finală. V-am zis, un mare dezavantaj pentru Dinamo este că se joacă fără spectatori. Ne convenea să-i avem pe fani alături la ambele partide. Noi n-am vrut să facem vreun rău cuiva cu acea grevă de la Săftica de acum două săptămâni. Ci doar să tragem un semnal de alarmă. Orice om normal cred că ne-a înțeles. Nu e vorba de bani, vorbim aici de viitorul lui Dinamo, indiferent dacă Negoiță va mai investi sau nu”, a spus Pujlic.

”Sincer, chiar cred că se va vinde Dinamo. Dacă nu va veni cineva, vor fi probleme uriașe. Suporterii lucrează din greu ca să miște lucrurile, să facă bani, însă nu vor putea fără investitori serioși. Cred că domnul Negoiță va pleca, poate e mai bine pentru toată lumea, să vină altcineva mai serios, să investească. A sosit momentul să lase pe altcineva. Chiar a zis că vrea, așa că e mai bine.

Citește și:

Azi sunt Sânzienele. Ce superstiții și tradiții sunt la români

Previous Spaniolii au plătit primii bani și au un ultimatum până mâine
Next Cine a virat de fapt bani în conturile clubului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *