POVESTIRE Cum a fost duelul cu Benzema și cum era un fost fotbalist al ”galacticilor”


A fost o vreme când românii transferau direct în La Liga, nu în Orient. Printre cei care au ajuns acolo s-a numărat și Cristi Pulhac, după ce ieșise campion cu Dinamo în 2007. Fostul fundaș stânga al roș-albilor a povestit impactul pe care l-a trăit cu vedetele din Primera Division. Pulhac a jucat un sezon la Hercules Alicante, 9 meciuri în ediția 2010/2011.

”Visul meu a fost să ajung în Spania. E un campionat foarte frumos, lumea e zâmbăreață, oamenii ar da orice să vadă această țară. Diferența pe care am găsit-o în Spania față de România e extrem de mare. Am avut emoții la meciul de pe Bernabeu pentru că mi-am dorit de mic să ajung acolo și mi-am îndeplinit visul, probabil de asta am avut emoții.

Benzema sau Di Maria au fost doi adversari foarte puternici. Eram puțin roșu în ochi după meci.

Totuși, și noi aveam jucători buni, îi aveam pe David Trezeguet, pe Royston Drenthe. Drenthe era foarte bun, mi s-a părut un jucător extraordinar, dar avea și momentele lui de nebunie. El juca pe post cu Cristiano Ronaldo la Real.

Stăteam în cameră cu Drenthe, el mi-a și spus ce i-a zis Mourinho, că n-avea nicio șansă să joace la Real, așa că cei de acolo au preferat să-l împrumute”, a mărturisit Pulhac la GSP Live.

Citește și:

Programul lui Dinamo pentru play-out. Se începe cu o echipă pe care n-a învins-o deloc în acest sezon

-->
Previous Un fost dinamovist a câștigat azi primul trofeu din carieră
Next Programul lui Dinamo pentru play-out. Se începe cu o echipă pe care n-a învins-o deloc în acest sezon

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *