Povestea lui Mihai Eșanu, portarul care va apăra diseară: ”E mai bun decât Mejias și Rene la un loc”


Jerry Gane trebuie să se bazeze pe un portar care are doar 45 de minute în Liga 1, dar Gabi Răduță asigură că acesta nu va dezamăgi. Fostul șef al Academiei Dinamo îl cunoaște bine pe Mihai Eșanu și îi spune povestea acestuia.

Răduță a povestit momentul care l-a făcut cunoscut pe Eșanu printre fanii ”câinilor”. Portarul a izbucnit în plâns când Florin Bratu l-a schimbat înainte de loviturile de departajare în finala campionatului U19 din 2017.

”A fost ideea lui Bratone, a zis că-l bagă pe Costache, că simte el că are noroc și ratează adversarul. Ca fapt divers, Costache s-a și lăsat de atunci. Până la urmă, așa a fost, a dat unul de la Viitorul în bară și-am ieșit campioni. Revenind la Eșanu, pe mine m-a luat cu rău când am văzut că-l scoate. A venit Mihai și mi-a zis: Domnul Gabi, eu nu ies niciodată de pe teren. Am muncit până acum să nu fiu campion?

Cu chiu, cu vai, l-am convins să iasă, e foarte temperamental. Dar țineți minte ce vă zic acum: Eșanu e mai talentat decât Mejias și Rene la un loc. Ok, spaniolii au experiență, dar românul e bun, bun. Și Mitrovic e foarte talentat, e foarte bun, știu ce am crescut la Dinamo, câinii să nu-și facă griji că mâinile puștilor sunt sigure”, a declarat Gabi Răduță pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ O supercompetiție în Valea Jiului, la început de vară

Previous Veste MARE PENTRU Dinamo: ”A plătit TOT”
Next Paul Antton: ”Am avut discuții cu fanii” Mesaj pentru Cortacero

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *