Povestea impresionantă a numelui jucătorului care a debutat la Dinamo


Dinamo are viitor. De asta s-a convins toată lumea de când Florin Bratu a avut curajul să preia echipa și să încerce să întinerească și să organizeze pentru a face față în Liga 1 o formație în care mai mult de 50% sunt jucători foarte tineri.

Iar ultimul jucător care a debutat și a impresionat în tricoul lui Dinamo are o poveste interesantă. Denis Ciobotariu, a primit numele de botez în cinstea prezenței tatălui său la Mondialul din Franța, când a jucat la Saint Denis.

Vara 1998 a însemnat ultima prezență a „tricolorilor” la un Campionat Mondial. Un dublu moment de bucurie în familia lui Liviu Ciobotariu. Fundașul care atunci avea 27 de ani a fost alături de Generația de Aur la turneul din Franța, iar soția sa, Carmen, îi dăruia al doilea fiu al cuplului.

„Ciobi urma să joace pe diverse stadioane în Franța și urmărind unde sunt meciurile, i-a plăcut cum sună Saint Denis, acolo unde e «Stade de France». Astfel mezinul familiei a primit prenumele Denis. Acolo s-a jucat meciul cu Tunisia, iar tricolorii credeau că aceea va fi partida decisivă. Până la urmă, dacă vă aduceți aminte, naționala a fost calificată după 1-0 cu Columbia și 2-1 cu Anglia. La Saint Denis a fost meciul când s-au vopsit blonzi”, au povestit apropiați ai familiei pentru gsp.ro.

-->
Previous Doi ani de la marea umilință a FCSB-ului! Și rivalii se tem iar
Next TRANSFER Un jucător tânăr ar putea pleca de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *