Povestea IMPRESIONANTĂ a celui mai nou transfer


Dinamo va înregimenta în sfârșit, al 14-lea transfer după două tentative nereușite. Lorenzo Gonnelli și Ivan Hladik sunt cei doi fundași centrali pe care echipa din Ștefan cel Mare nu a mai reușit până la urmă să-i transfere. Și l-am mai putea adăuga și pe Ziggy Gordon, fundașul dreapta care nu a mai sosit la București deoarece nu a fost lăsat liber de echipa sa.

Reda Jaadi a simțit momentul bun și l-a propus pe fratele său, Nabil, în probe la Dinamo. El știa valoarea lui, având în vedere că în 2013 era considerat unul dintre cei mai buni puști la nivel mondial. Atunci el a câștigat Cupa Viareggia cu Anderlecht și era căpitanul naționalei sub 17 ani a Marocului.

Nabil a trecut ulterior prin momente delicate din cauza unui impresar care activa în Belgia, Mogi Bayat.

„Mi-a propus 4 variante: Arsenal, Liverpool, Inter și AC Milan. I-am spus pe loc Arsenal, un club pe care îl admiram și care acorda șanse tinerilor. Nu mi-a mai dat niciun semn până în ultima zi a perioadei de transferuri. Atunci mi-a zis că mergem în Italia, la Udinese. Nu înțelegeam mare lucru atunci, dar eram fericit. Apoi am aflat că sunt trimis la echipa de tineret, fără nicio șansă să evoluez la echipa mare. Nu voiam să joc acolo. Nivelul era catastrofal. Dacă echipa de tineret a lui Arsenal joacă împotriva lor, i-ar fi bătut la zece goluri diferență!”, preciza Jaadi.

Când a reușit în sfârșit să debuteze la echipa mare și i-a oferit o pasă de gol lui Thereau, într-un meci de Cupă, pentru el lucrurile tot nu au ieșit bine:

„Când m-am trezit, aveam 45 de apeluri pierdute. Era șeful lui Udinese, voia să mă dea împrumut în serie B. M-au trimis la Latina Calcio. Nu auzisem în viața mea de acest club. Am refuzat, dar au făcut presiuni asupra mea. Când am ajuns acolo, antrenorul m-a întrebat pe ce poziție joc. În aceeași perioadă aduseseră un fotbalist de 23 de ani de la Milan. Juca același post. Rezultatul? Am rămas iar pe bancă”.

Citește și:

May Mahlangu și-a dorit să se întoarcă la Dinamo. Ce l-a OPRIT

-->
Previous Jucătorul care l-a convins pe Rednic: ”Am făcut o afacere bună”
Next May Mahlangu și-a dorit să se întoarcă la Dinamo. Ce l-a OPRIT

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *