Poveste incredibilă din mandatul lui Rednic: „Tu ce cauți aici?”


Mircea Rednic a fost dat afară de la Dinamo, înlocuit cu Flavius Stoican, dar apar tot felul de informații și povești din perioada mandatului său la Dinamo. Unele dintre episoade sunt de-a dreptul amuzante și arată haosul care există la echipa din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Cristian Sandu, preparatorul fizic din staff-ul lui Dario Bonetti, a continuat să fie pe lângă echipă chiar și după demiterea antrenorului italian Dario Bonetti.

Pentru a forța plata salariilor restante, Sandu a mers la antrenamentele echipei conduse de Mircea Rednic. Problema a fost că „Puriul” a revenit în Ștefan cel Mare și cu un preparator fizic. E vorba despre Andrei Antoce, „transferat” de la Ceahlăul, care și-a reziliat de curând contractul cu Dinamo, relatează Gsp.

Sandu a bifat prezența la mai multe ședințe de pregătire conduse de Rednic, până când fostul tehnician al „câinilor” a răbufnit. „Tu ce cauți aici? Nu faci parte din staff-ul meu, deci n-ai de ce să vii la antrenamentele mele!”, i-a transmis Rednic lui Cristian Sandu, conform Gsp.

Despărţirea de Rednic survine după ce Dinamo a încheiat anul 2021 pe penultimul loc (15), cu 12 puncte din 21 de etape, la şapte puncte de ocupanta poziţiei a 14-a (FC U Craiova).

Citește și:

Dan Capatos despre dragostea sa: ”De la acel abțibild”

-->
Previous Dinamo vrea un jucător de la Craiova
Next Dinamo are variante: ”Portarul cu cele mai bune reflexe”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.