Posibilul viitor președinte al lui Dinamo e ”câine” din copilărie: ”Am rețeta succesului”


Dinamo duce lipsa unui conducător de club după plecarea lui Adrian Mutu. Un director care să se zbată pentru echipă, care să vorbească cu jucătorii, să le dea încredere, dar și să aducă jucători în perioadele de transferuri. Un astfel de conducător se găsește în Moldova, Cornel Șfaițer, care este în prezent președintele FC Botoșani. El a discutat deja cu Ionuț Negoiță.

„Știe toată lumea că de mic sunt dinamovist, am amintiri frumoase legate de acest club. Am suferit pentru el. Când Botoșani era în Liga a 2-a eram foarte atașat de Dinamo. Plecam în toate deplasările în cupele europene. M-am mai detașat în ultimii 4 ani, de când a venit domnul Negoiță.

Pentru că a promovat FC Botoșani și nu am mai avut timp de asta. Totuși, în meciurile directe cu Dinamo am reușit lucruri extraordinare”, a zis Cornel Șfaițer pentru GSP.RO.

Președintele formației care a avut un start foarte bun în Liga 1, unde este în prezent pe locul 4, nu ar spune nu unei oferte de la clubul din Ștefan cel Mare.

„Dinamo e o provocare pentru oricine. Dar știți cum e, sunt 20 de ani de Botoșani, multă muncă la mijloc, am făcut o echipă extraordinară aici împreună cu colegii mei. Am făcut o echipă competitivă. Nu e ușor!

Am discutat cu domnul Negoiță, a rămas să mai discutăm, orice e posibil. O să mai avem discuții! Am vorbit, dar vom vedea. La Dinamo e nevoie de o strategie bine pusă la punct, una sănătoasă, cu mult echilibru și răbdare.

E de felicitat domnul Negoiță pentru că a redresat acest club. Altfel am fi avut parte de un Rapid 2. A salvat un brand extraordinar. Am încredere că Dinamo poate reveni acolo unde îi este locul, echipa care să se bată la titlu.

Potențial există, e un mare brand, vine și noul stadion, o să fie o emulație extraordinară. Sunt mulți dinamoviști, sunt toate condițiile pentru ca acest club să reușească”, a mai completat oficialul moldovean.

Cornel Șfaițer știe care sunt ingredientele pentru ca Dinamo să poată străluci din nou, așa cum s-a întâmplat în vremea în care el însoțea echipa în deplasări, fiind bun prieten cu fostul acționar al clubului, Cristi Borcea.

„Am rețeta pentru ca Dinamo să reușească. O știu! Se poate! Dar trebuie bine pus la punct totul la început de drum. Apoi e nevoie de seriozitate, de multă muncă. Nu ai cum să nu reușești. Eu tot ce am reușit în fotbal, și o pot spune oamenii care mă cunosc, am făcut muncind foarte mult, cu mult atașament și implicare. Așa am reușit!

E adevărat că Dinamo e altceva față de Botoșani, dar acolo e loc de mult mai bine. Vom vedea ce se va concretiza, nu e ușor de luat o decizie. Nu ne jucăm. La Dinamo se vor multe într-un timp scurt. Trebuie bine configurat lotul, trebuie să fim foarte atenți la jucătorii care merită să îmbrace acel tricou. E nevoie de jucători care-și dau viața.

În plus trebuie bine selecționați jucătorii străini. E nevoie de un număr mic de jucători străini, dar cu o calitate deosebită care să poată face față. Dinamo a avut succes când a avut băieți devotați și mulți români. La fel și la Steaua. Rețeta cu jucătorii străini merge doar la CFR. În final trebuie să spun că Dinamo e o provocare. Să vedem ce va fi!”.

Citește și:

Florentin Petre s-a întors în fotbal, ca antrenor principal

-->
Previous Vasile Miriuță: ”Ce să fac acum? Să-i iau gâtul?
Next HORROR Fotografia cu glezna lovită pe care a postat-o astăzi Hanca

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *