Posibilele motive pentru organizarea cinei


Un eveniment neașteptat s-a întâmplat în această seară. Toți jucătorii lui Dinamo + membrii staff-ului au fost invitați la un restaurant select din Herăstrau pentru a cina alături de Nicolae Badea. Motivele, încă necunoscute. Deși la prima vedere ar putea însemna o seară care să îi unească și mai mult pe jucători, faptul că vine din partea celui care îi dorește mai degrabă răul echipei din Liga 1, decât binele, i-a pus pe gânduri pe dinamoviști.

Gruparea Ultras Tei a emis și un comunicat pe Facebook în acest sens, care dă fiori întregii suflări dinamoviste.

„Ca și în cazul spaniolilor și altele, le-am cam mirosit din timp, repede, dar degeaba dacă cei mai mulți dintre noi află că focul frige abia după ce se ard pe propria lor piele. Planul este atât de simplu. „Echipa” MI-CS-Badea-„legende”, imediat după ce vom pica în B (la „dineu” exact asta se rezolvă acum direct cu jucătorii), vor anunța „adevăratul Dinamo”, arătându-ne în același timp cu degetul pe noi, ultrașii, „fraierii” care n-am cedat, ca fiind „groparii lui Dinamo”. Dacă mai dau și-un ciocan în stadion, la mișto… Acum rămâne un singur lucru de observat. Dinamoviștii vor pleca spre noua echipă, în purul stil românesc-fcsb-ist, sau vor rămâne demni?
Aproape patru ani de luptă și de atacuri criminale din partea celor care ar fi trebuit să pună umărul la renașterea lui Dinamo. Dureros, DAR ÎNCĂ RESPIRĂM!
SÂMBĂTĂ, CU TOȚII LA CL”U”J!” – se arată în comunicatul Ultras Tei.

Citește și:

CTP despre Oprescu: ”Trage de timp, ca ea”

-->
Previous Declarații șocante: „Nu se dorește”
Next Gică Mihali o vede favorită clară pe Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.