Posibile absențe importante la FCSB-Dinamo


-->
FCSB s-a confruntat cu dificultăți semnificative în urma meciului jucat la Târgu Jiu împotriva FCU Craiova, încheiat cu scorul de 3-1. Darius Olaru și Florinel Coman au fost nevoiți să iasă în partea a doua din cauza unor accidentări suferite.

În ziua imediat următoare meciului, cei doi jucători nu s-au simțit deloc bine, iar rezultatele evaluărilor medicale inițiale nu au fost încurajatoare. Darius Olaru a resimțit dureri inclusiv în timpul mersului, ceea ce a dus la presupunerea că ar putea avea o leziune musculară. Această situație ar fi implicat necesitatea unei pauze de cel puțin o lună pentru recuperare.

Astăzi, mijlocașul a suferit o investigație de rezonanță magnetică nucleară (RMN), iar rezultatele au adus o veste surprinzătoare pentru FCSB: fotbalistul nu prezintă nici o ruptură musculară sau întindere, deoarece nu s-au observat modificări ale mușchilor piciorului în imaginile obținute.

Cel mai probabil, situația lui Olaru se datorează fie unei contuzii extrem de puternice, fie unei supraîncărcări. În realitate, astăzi, Olaru s-a simțit mult mai bine și nu a mai avut dureri intense, ceea ce înseamnă că este exclusă posibilitatea ca FCSB să-l fi pierdut pe termen lung, așa cum s-a crezut inițial.

Totuși, antrenorii și staff-ul medical nu-l vor lua aproape sigur în calcul pentru derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă. Programul se anunță dens în acest start de sezon, nu mai departe de mijlocul săptămânii viitoare, FCSB va debuta și în Europa. Gigi Becali a anunțat că: „Olaru poate să joace cu Dinamo, dar nu îl lăsăm noi. Pentru ce să riscăm?”

Joacă Coman?

Veștile sunt foarte bune pentru FCSB și în privința lui Florinel Coman. La el nu exista suspiciunea că ar avea ceva grav, însă acuza dureri lombare, cauzate, cel mai probabil, de impactul cu solul după căderea de la faza în care a fost faultat de portarul Robert Popa, când FCSB a beneficiat de o lovitură de pedeapsă.

Din acest motiv a și solicitat să fie schimbat la pauză, tocmai pentru a nu agrava accidentarea. El a scăpat de dureri și se va antrena normal. Patronul FCSB a anunțat că va fi pe teren cu Dinamo.

E posibil însă și ca el să nu înceapă în formula de start din două motive. Primul: pentru a fi exclus orice risc de recidivă. Al doilea: pentru că deși se joacă Derby de România, obiectivul principal în următoarea lună și jumătate pentru roș-albaștri e parcursul european, iar meciul cu CSKA 1948 Sofia se va disputa, în deplasare, la doar 4 zile după confruntarea cu rivala din Ștefan cel Mare. Iar Gigi Becali anunțase că se vor face două formule de echipă: una care să fie folosită în campionat, cealaltă în Europa.

Citește și:

Catinca Roman nu s-a mai văzut cu Petre Roman de 9 ani: „Ne-a manipulat”

 

Previous Cornel Dinu impresionat de doi jucători
Next Sfaturile lui Lupescu pentru acționari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *