Portretul lui Janusz Gol. Motivul pentru care a plecat de la Cracovia EXCLUSIV


Janusz Gol este următorul jucător care ar putea semna cu formația din Ștefan cel Mare. Închizătorul de 34 de ani cu 8 selecții în naționala Poloniei a fost căpitanul Cracoviei,formație unde joacă Sergiu Hanca. Pentru polonezi a jucat în ultimul sezon 26 de meciuri, are două pase decisive și un gol înscris.

”Este un fotbalist complet ca mijlocaș central. Are tot ce îi trebuie. Forță, tehnică, este profesionist, e un băiat de caracter și un familist convins. E top dacă se realizează”, a declarat Sergiu Hanca pentru doardinamo.ro.

Site-ul nostru a luat legătura și cu un jurnalist din Polonia pentru a afla mai multe despre închizătorul așteptat la București zilele acestea.

”Este un jucător foarte bun și experimentat, a fost unul dintre jucătorii cheie ai Cracoviei și căpitanul echipei”, este portretul pe scurt al fotbalistului.

”În perioada de izolare pricinuită de coronavirus, clubul a decis să taie salariile jucătorilor la jumătate. Gol, din poziția sa de căpitan, a vorbit cu președintele despre acest fapt. Jucătorii au decis să nu fie de acord cu această tăiere salarială, Gol a mers și a vorbit cu conducătorul clubului, iar apoi anumiți jucători s-au răzgândit și au mers la președinte să spună că ei sunt de acord cu tăierea salarială.

Astfel, Gol a fost pus într-o lumină proastă ca un jucător care nu înțelege situația grea prin care trece clubul din punct de vedere financiar. Ulterior i-a fost retrasă și banderola de căpitan și a fost într-o situație foarte proastă după ce președintele și antrenorul nu l-au mai susținut și practic era clar că nu va mai continua la Cracovia”, ne-a declarat un jurnalist polonez.

Previous ULTIMA ORĂ Contra se poate întoarce la Dinamo. Detalii din negocieri
Next Atenție Dinamo. Burleanu a anunțat noul protocol medical

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *