PORTRET Cine este Igor Surkis, omul care ar putea prelua Dinamo București


Informația conform căreia Dinamo ar fi intrat în radarul lui Igor Surkis, unul dintre cei mai bogați oameni din Europa, nu doar din Ucraina, a trezit interesul nu doar media, ci și a suporterilor echipei din Ștefan cel Mare. Omul de afaceri de 59 de ani, a cărei avere este cifrată la 4 miliarde de euro, este președintele celui mai titrat club din Ucraina, Dinamo Kiev, una dintre forțele continentului pe vremea Uniunii Sovietice.

Igor Surkis este parte a unei familii foarte puternice în fotbalul european. Are un frate mai mare, Grigori, vicepreședinte la UEFA, nu doar președinte al federației ucrainene de fotbal! Igor este conducătorul celor de la Dinamo Kiev începând cu 2002. Igor Surkis are afaceri în diverse sfere de influență. De la canale media până în zona energiei și în industria siderurgică.

Ascensiunea familiei Surkis în fotbal a început cu un uriaș scandal la acea vreme, frații fiind acuzați că au corupt arbitrii unui meci de Champions League cu două haine de blană și 30.000 de dolari! Mai exact, Grigori a fost cel vizat, care acum e șeful federației ucrainene și șef la UEFA!

Igor era un om apropiat de Michel Platini, alături de Grigori, apropiat de Sepp Blatter și Angel Villar, și a jucat un rol important pentru ca Ucraina, alături de Polonia, să fie una dintre gazdele Campionatului European de acum 6 ani. Familia Surkis are relații de afaceri, conform media internaționale, și cu Vladimir Putin și / sau apropiații acestuia.

-->
Previous Nebunia lui Stoican. Ce le-a făcut elevilor săi astăzi
Next Eric de Oliveira a vrut să vină în vară la Dinamo. Cum îl critică ACUM pe Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *