Popovici, la un pas de podium la 100 de metri!


-->

David Popovici a terminat pe locul 4 finala la 100 de metri liber din cadrul Campionatelor Mondiale în bazin scurt, care se desfășoară la Melbourne, în Australia. A fost la doar 7 miimi de medalia de bronz!

Cel mai bun sportiv dinamovist al anului 2022 a avut o concurență extrem de puternică. Popovici a plecat de pe culoarul 2, de lângă australianul Kyle Chalmers, deținătorul recordului mondial. Ceilalți finaliști au fost Zhanle Pan (China), Jordan Crooks (Insulele Cayman), Maxime Grousset (Franța), Alessandro Miressi (Italia), Thomas Ceccon (Italia) și Tom Dean (Marea Britanie).

După primii 25 de metri, Popovici a fost al șaptelea, iar la jumătatea întrecerii era tot pe 7. La ultima întoarcere, cel mai tare înotător român din ultimii ani se situa pe poziția a șaptea. Popovici a încheiat cursa cu un timp de 45.64, cu un nou record mondial de juniori. Kyle Chalmers, favoritul gazdelor, a câștigat proba.

Finala de la 100 de metri liber a fost precedată pentru David Popovici de calificările de la 400 de metri liber, acolo unde prestația românului nu a fost cea mai bună. Dinamovistul a încheiat pe locul 7 în seria cu numărul 3, având un timp de 3:58:48. A fost al 31-lea timp din calificări, cu care nu a putut trece mai departe.

Previous Florin Răducioiu e dur: ”Ce fac oamenii ăștia?”
Next Dinamo, egal nebun cu Veszprem!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *