Popa salvator, cu o triplă minunată! Șampanie în atac, chin în apărare


Aproape o oră de joc a trebuit să aștepte în această seară Dinamo ca să producă primele goluri ale sezonului! După 607 minute consecutive de secetă totală, incredibil, dar adevărat!, fără nicio reușită în porțile adverse, ”câinii” și-au adus aminte cum să marcheze contra nou promovatei Academica Clinceni.

Mai întâi, Daniel Popa (52) a luat o acțiune pe cont propriu și a adus golul atât de dorit. De-abia intrat după pauză, atacantul atât de ghinionist în alte situații a spart gheața. Aproape instant a punctat și Montini (56), execuție din fața porții după centrarea de manual a lui Sorescu. Mattia a fost la locul potrivit, în stilul evoluției ce l-a făcut golgeterul la zi pe anul calendaristic 2019. Totuși, dacă până în acel moment Clinceniul a arătat ca un adversar modest, limitat, câteva șarje ofensive pe fondul automulțumirii dinamoviste au dat mari bătăi de cap elevilor lui Neagoe-Moga.

A fost nevoie de paradele lui Straton și de noroc. ”Câinii” au avut momente în care au respirat greu sub atacurile oaspeților. Și tot cedând teren, dinamoviștii au intrat în horă: după un corner Vojtus (65) a redus din diferență, după o reluare cu capul. Grav: nu e meci fără că apărarea să ia gol! Apoi, jucând același fotbal lipsit de idei, Dinamo a fost egalată după un șut deviat, autor Robert Ion (73). Jucătorii din Ștefan cel Mare parcă au uitat ce să joace după ce-au ajuns la 2-0. Când dezamăgirea începuse a se reinstala în ”haită”, Daniel Popa (82) a reluat cu capul salvator după o centrare foarte bună a lui Sorescu. Pfff, ce emoții iar, Straton (85) a avut o paradă de excepție la execuția din lovitură liberă a lui Barbu. După alte emoții, Daniel Popa (90+3) a încheiat minunat o seară fabuloasă, cu un gol brazilian, aducând prima victorie din această ediție!

Foarte puțină lume în Ștefan cel Mare. Câteva sute de spectatori, iar dinamoviștii au continuat războiul cu conducerea, înjurându-i pe Negoiță, Prunea și Bălănescu, cerând în continuare ca Neagoe să plece. La 2-2 s-au auzit mai puternic scandările ”Demisia, demisia” și ”Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”.

-->
Previous Dinamo e condamnată să învingă: surprize în apărare! Titular ce vrea să strălucească
Next Dezvăluire: ”A luat mingea acasă”. Ce promit roș-albii

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *