PLECĂRI Ce jucători au șanse mari să nu mai continue cu Dinamo


Dinamo se va schimba din nou radical în această vară. Eugen Neagoe vrea să-și formeze o formație competitivă cu care să arate tuturor că poate intra în play-off fără probleme în acest sezon. Au venit deja doi jucători, Cătălin Straton și Alexandru Răuță, și mai urmează să mai semneze încă 4 săptămâna viitoare. Cert e că până la reunirea echipei de pe 17 iunie se dorește ca lotul să fie definitivat.

La Dinamo însă vor mai și pleca jucători. Ionel Dănciulescu a anunțat deja că Parfait Mandanda, Zenke și Christovao nu vor mai continua. Lor li se va alătura și N Diaye și frații Reda și Nabil Jaadi.

Cei șase au șase minime să fie luați în Spania, la Marbella, unde dinamoviștii vor pleca pe 24 iunie și se vor întoarce pe 4 iulie.

18 jucătorii a adus Rednic la Dinamo: Parfait Mandanda, Sean McDermott, Damien Dussaut, Gregory Tade, Rachid Ait Atmane, Jordan Mustoe, Simon Zenke, Alexandre Christovao, Facundo Mallo, Elvis Kabashi, Nabil Jaadi (n.r. cei care au plecat deja sau care nu vor mai continua la Dinamo)
plus Linas Klimavicius, Naser Aliji, Reda Jaadi, N Diaye, Ioan Filip, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou

Vlad Muțiu, Ricardo Grigore, Dan Nistor, Denis Ciobotariu, Deian Sorescu, Daniel Popa și Ionuț Șerban sunt cei 7 fotbaliști care au mai rămas din lotul pe care l-a preluat Rednic în octombrie

Citește și:

Cornel Dinu, acuzații grave: ”Și-a băgat coada”

-->
Previous Cornel Dinu, acuzații grave: ”Și-a băgat coada”
Next Cornel Dinu, atac DUR: ”Compromit imaginea lui Dinamo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *