--> -->

Plecare neașteptată de la Dinamo


-->

Andre Pinto nu va mai evolua din 2022 la Dinamo, așa cum am anunțat și noi zilele trecute. Antrenorul Mircea Rednic a anunțat că portughezul va pleca în această iarnă de la echipă.

Andre Pinto a fost unul dintre cei mai interesanți jucători transferați în vară de Dinamo. Fostul căpitan al celor de la Sporting Braga și legitimat în trecut la FC Porto și Sporting Lisabona trebuia să aducă un plus important în apărarea “câinilor”.

Însă, fundașul plătit cu 7000 de euro pe lună plus bonusuri de 1000 de euro nu a avut randamentul așteptat și a fost pus pe lista neagră de antrenorul Mircea Rednic.

“Pinto la 8000 de euro. Stai mă, fratele meu, banii ăștia trebuie să îi dau unui atacant.

Nu se poate ca Giafer, care nici nu știu dacă are 1000 de euro salariu și Răzvan Popa, la 5000 de euro… Ce facem aici? Altul, Pinto la 8000 de euro. Stai mă, fratele meu, banii ăștia trebuie să îi dau unui atacant care dă goluri.

8000 de euro și n-am văzut nimic între el și ceilalți. Mai mult ca sigur ei vor pleca și vin alții” a spus Rednic la finalul meciului pierdut cu 0-2 în fața celor de la Farul Constanța.

Citește și:

ÎPS Teodosie se implică în poltică: ”Dreptul la muncă e dat de Dumnezeu. Ce certificat?!”

-->
Previous Iuliu Mureșan: „S-au adunat mai multe”
Next Mureșan l-a dat afară pe Rednic. Nou antrenor la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.