Plecare importantă după derby-ul cu FCSB


După derby-ul cu FCSB, Dinamo va avea un nou crainic, deoarece Nicu Grameni, prezent în „Ștefan cel Mare” timp de aproape zece ani, a ales să se așeze asupra evenimentelor unde este des chemat pentru a face show.

Astfel, meciul de duminică seara de pe Arena Națională va fi un moment deosebit de emoționant pentru el, având în vedere angajamentul său constant și implicarea în perioadele dificile ale echipei roș-albe în Liga 2.

„Eu cânt des la evenimente, este locul de unde iau bani ca să pun ceva pe masă, iar orele meciurilor coincid cu acestea de multe ori. Prin urmare, îi încurcam și pe unii, dar și pe ceilalți, așa că am hotărât să plec de la Dinamo. Decizia am luat-o după meciul cu Poli Iași. Atunci, am vorbit și cu cei din club. Plecam la pauza meciului, lăsam pe altcineva, nu era în regulă.

Până în momentul în care s-a retrogradat în Liga 2 am fost plătit, dar eu n-am venit la Dinamo pentru bani. Suma pe care o primeam era mai degrabă modică, pentru că trebuia trecută o sumă în contract. Și le-am zis să pună ce sumă vor ei”, a spus Nicu Grameni, pentru ProSport.

„Toată lumea va afla la meciul de duminică cine va prelua ștafeta pentru postul de crainic. Atât vă spun: e un băiat care e ce trebuie pentru Dinamo. Sper să am ocazia să strig gooool pentru ultima dată”, a completat Nicu Grameni, înaintea derby-ului care se va juca pe cel mai mare stadion al țării, în fața a 30.000 de spectatori.

Citește și:

Vlad Voiculescu se apără: ”Nu eu am decis achiziția, ci Florin Cîțu”

Previous EXCLUSIV Câte bilete s-au vândut pentru derby
Next Echipele probabile la derby + absențe importante

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *