Plecare de ultimă oră de la Dinamo


Continuă problemele la Dinamo. Exasperat de problemele interminabile din club, Iulian Matei, șeful Centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, a luat decizia de a pleca din Ștefan cel Mare.

Academia Dinamo a rămas, începând de astăzi, fără manager. Asta pentru că Iulian Matei, numit în acea funcție la începutul anului, a luat decizia de a pleca de la Dinamo, sătul până peste cap de neajunsurile din club, anunță Fanatik.

Din informațiile obținute de GSP.ro, Iulian Matei s-a înscris la masa credală cu o datorie 9.000 de lei, dar i-a fost acceptată doar suma de 8.550 de lei.

Conform sursei citate, acesta ar putea ajunge în Arabia Saudită, în staff-ul lui Costel Gâlcă de la Al Hazem.

„Legat de condiţii, cine încearcă să mintă? Acestea sunt condiţiile noastre. Bune sau mai puţin bune. Nu ne-am antrenat pe Bernabeu până acum şi am ajuns la Granitul. Că au ei alte aşteptări, poate au. Legat de echipament şi mingi, nu sunt probleme. Jucătorii au trei rânduri de echipament şi mingi Joma, pe care le avem de la Federaţie. Din acest punct de vedere nu sunt probleme”, a precizat Matei pentru FANATIK.

Până să ajungă șef, Iulian Matei s-a ocupat de grupele 1995, 2000, 2002 şi 2003 din cadrul Academiei Dinamo şi a mai antrenat echipa secundă a clubului, Dinamo 2 Bucureşti.

Citește și:

Toți angajații vor fi obligați: în ce condiții se va aplica certificatul stop Covid. Explicațiile lui Alexandru Rafila

-->
Previous Adrian Mutu despre situația de la Dinamo: "Milioane bune"
Next Concluziile ședinței din această seară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *