Pleacă sigur: ”Dinamo nu mai contează pe serviciile lui”


Dinamo începe deja să-și contureze lotul pentru sezonul următor. Unul dintre fotbaliștii care pleacă sigur este Rachid Ait Atmane, algerianul de 26 de ani care a venit în luna noiembrie la Dinamo.

”Rachid Ait-Atmane are contract până în vară. Dinamo nu mai contează pe serviciile lui. Vom face o evaluare zilele următoare, deocamdată Dinamo are meci la Călărași, nu stăm de evaluarea jucătorilor în momentul de față. Sunt încântat de mai mulți jucători, sunt vreo patru sau cinci care au confirmat așteptările noastre”, a spus Bogdan Bălănescu la Prosport Live.

Rachid Ait Atmane nu știe exact de ce a ajuns în această situație, mai ales că a refuzat în iarnă niște oferte bune pentru a rămâne alături de Rednic la Dinamo.

”Contractul meu se termină în iunie. N-o să plec mai devreme. În ianuarie puteam să plec, am avut niște oferte bune de la alte echipe, dar le-am refuzat ca să o ajut pe Dinamo să se califice în play-off, credeam în acest proiect. În martie domnul Rednic a vorbit cu mine despre o nouă propunere, eu i-am spus da, vreau să rămân alături de el la Dinamo, dar am așteptat o propunere scrisă care nu a mai venit”, a declarat Rachid Ait Atmane pentru doardinamo.ro.

Citește și:

De ce și pentru cine a semnat N’Diaye cu Dinamo. Ce oferte a refuzat!

-->
Previous EXCLUSIV Fabbrini la Dinamo? Ce spune agentul său despre această mutare
Next Jucătorul care a refuzat Germania ca să vină la Dinamo. Cine l-a convins

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *