Pleacă și Torje?


Căpitanul Gabi Torje ia în calcul să părăsească în această iarnă Dinamo. Acesta ar fi nemulțumit de ruptura dintre Mircea Rednic și jucători.

Din informațiile GSP, Gabriel Torje s-a săturat să fie considerat capul răutăților, alături de rebelii excluși Cosmin Matei și Steliano Filip, motiv pentru care se gândește la o despărțire amiabilă de Dinamo. Chiar din această iarnă.

Fostul internațional cu 57 de selecții are o clauză potrivit căreia poate rezilia în orice moment contractul, cu condiția să returneze toți banii primiți. „Până acum, Gabi a încasat doar salariul pe luna octombrie”, susțin sursele Gazetei. În jur de 7.000 de euro.

Fotbalistul, care a evoluat ultima data în liga a doua turcă, la Bandirmaspor, a fost transferat în septembrie, la insistențele fostului antrenor Dario Bonetti. De asemenea, cooptarea lui Torje a fost susținută și de Nicolae Badea, care sprijină în continuare clubul.

Gabi Torje a revenit la Dinamo imediat după ce FIFA le-a ridicat „câinilor” interdicția la transferuri. „Messi din Banat” s-a impus rapid ca lider în vestiar, iar Mircea Rednic l-a și desemnat căpitan, în locul rebelului Deian Sorescu, în urma unei ședințe cu fanii din DDB.

„Încă nu avem lideri la Dinamo, în afară de Torje nu am văzut vreun jucător care să se impună și în afara terenului, și în teren”, a dezvăluit Rednic.

În cele 10 meciuri jucate în Liga 1, Torje a încercat, atât cât a putut, să tragă echipa după el. A marcat patru goluri și a dat o pasă de gol, insuficient însă pentru a stopa criza prelungită de rezultate.

Citește și:

Ponta, furios după ce Tăriceanu a fost achitat: ”Cine răspunde, cine repară?”

-->
Previous Steliano Filip, primele declarații după ce a fost exclus: "Asta vreau"
Next Gabriel Torje, prima reacție după ce s-a scris că pleacă: ”Atât câștig”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.