Pleacă și Niculescu? „De regulă se schimbă antrenorul”


La Dinamo este o situație mai ingrată decât oricând, iar soluțiile parcă nu mai apar. Florin Bratu a comentat ce a lăsat la Dinamo și pare că îl avertizează pe Niculescu că poate fi și el schimbat în curând.

„Dinamo trebuie să o ia pas cu pas, nu știu dacă trebuie să se gândească acum la play-off. Să ia fiecare meci în parte.

Claudiu a spus că jucătorii s-au antrenat bine înainte de meci, dar că ceva s-a întâmplat. Dar am văzut că jucătorii clachează. E o problemă la jucători, care persistă. Nu reușesc să îmbine lucrurile între ei. Luați individual, jucătorii au calitate. Lotul nu este de locul 12. Cred că există un blocaj undeva. Probabil că presiunea e mare. Eu sper ca după aceste două săptămâni de pauză, Claudiu să îi capaciteze pe jucători, să-i motiveze.

Am văzut că jucătorii au spus după meciul cu Botoșani că nu au fost concentrați. Dar trebuie întrebați de ce nu au fost concentrați. Ce le-a lipsit? Trebuie întrebați jucătorii ce înseamnă concentrarea pentru ei. Sunt mulți care nu știu ce înseamnă să fie concentrați.

Nu văd dorința de a ieși din pasa asta. Cei de la Botoșani au intrat bine în joc, au avut o idee tactică. Dinamo pare blazată. Așa se vede de afară. Mă doare și aș vrea să schimbe asta. Eu m-am simțit responsabil cât am fost acolo. Acum nu am de ce să mă simt responsabil. Cei care au venit acum trebuie să își asume lucrurile. Știau unde vin și unde antrenează. Dinamo nu poate retrograda. Mai sunt multe meciuri.

E o situație dificilă pe care noi dinamoviștii o acceptăm cu greu, dar cred că va trece. În play-off e greu de spus dacă se va califica. Trebuie să câștige următoarele trei meciuri(n.r. cu Dunărea Călărași, Chiajna și FC Voluntari). La Dinamo nu e răbadare. Te poți așteapta la orice. Dacă nu sunt rezultate, trebuie schimbat ceva. Și de regulă se schimbă antrenorul”, a spus Florin Bratu la TV Digi Sport.

Citește și:

Adrian Mutu vrea să se întoarcă la Dinamo! Vezi cum

-->
Previous Cum explică Florin Bratu de ce nu i-a adus pe Ongenda și Fabbrini
Next Sătul să fie de râsul curcilor, Negoiță a pus mâna pe telefon. Ce răspuns a primit

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *