Pleacă Mattia Montini? Ce a declarat italianul


Mattia Montini are 10 goluri pentru Dinamo în acest sezon și ar fi putut lejer să se bată la titlul de golgheter dacă ar fi venit de la începutul sezonului în Ștefan cel Mare. Rămâne de văzut dacă atacantul italian va rămâne și din vară în ”haită” sau va alege să dea curs unei oferte din străinătate.

”Știu că sunt foarte interesați de mine (n.r. Levski). Știu că Levski mă rea, la fel ca Rosenborg, din Norvegia. Am ofertă și de la o echipă din Italia, care se luptă să promoveze în Serie A. Aceste opțiuni sunt foarte tentante, dar nu știu dacă voi rămâne sau voi pleca de la Dinamo.

Mă simt foarte bine aici, am devenit un jucător cheie într-un timp scurt, am contract până vara viitoare (n.r. până în 2020) și apoi voi vedea ce se întâmplă. Despre Levski știu că au printre cei mai nebuni fani din Balcani și Bogdan Pătrașcu, scouterul lor m-a urmărit pentru a merge la Sofia, dar eu nu știu”, a declarat Montini, conform Sportal.bg.

Totuși, Bogdan Pătrașcu neagă informația că ar fi pe lista lui Levski Sofia.

”Eu nu am vorbit cu Mattia Montini niciodată. Giovanni Becali nici atât”, a spus șeful scouterilor lui Levski pentru doardinamo.ro.

Ulterior l-am contactat pe Mattia Montini pentru a afla dacă declarația este reală și ne-a dezvăluit că nu a vorbit cu nimeni din Bulgaria sau din România și totul este inventat!

Citește și:

Profită Dinamo? Situație INCREDIBILĂ la un club din Liga 1

-->
Previous DECIZIE Rednic vrea să prelungească contractul unui fotbalist
Next EXCLUSIV Mattia Montini pentru doardinamo.ro: ”O mare invenție”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *