Pleacă jucători care au venit în vară: ”E bine să-ți dai seama”


Dinamo a început prost acest campionat, are o singură victorie, chinuită, cu Academica Clinceni, și conducerea deja ia măsuri. Se va renunța la 2-3 jucători. Unul dintre ei este Slavko Perovic, care are probleme cu inima, al doilea ar putea fi Brito, care n-a debutat până acum într-un meci oficial din cauza accidentărilor și al treilea poate fi Bejan, care a făcut greșeli foarte mari când a fost introdus pe teren.

”Suntem într-o situație mai bună, dar jucăm vineri și nu putem face nuntă dintr-o victorie normală, dată fiind valoarea celor două echipe. La 2-0 nu credeam că vor fi probleme, dar ne-am pierdut capul și era cât pe ce s-o pățim. Dar e bine că am avut reacție și am marcat de două ori.

Încercăm să mai aducem 2-3 jucători. E posibil să și renunțăm în perioada următoare la alți 2-3 jucători. Printre ei s-ar putea să fie și jucători aduși în această vară. Sunt cluburi care-și dau seama că jucătorul nu merge așa cum și-ar dori și ajung la o înțelegere să rezilieze. E mai bine să-ți dai seama din timp că transferul e ratat decât să plătești câteva luni salarii degeaba”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

FOTO Cel mai fericit dinamovist în această duminică

-->
Previous FOTO Cel mai fericit dinamovist în această duminică
Next Primul jucător care părăsește echipa. Tocmai a reziliat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *