Pleacă încă TREI fotbaliști de la Dinamo. Pe ce sumă-și vinde Negoiță unul dintre cei mai buni marcatori


Dinamo vinde atât de ieftin, că pare o tarabă unde se vinde doar mărar, pătrunjel și borș. Deși nu este deloc așa. Singura problemă e strategia deficitară a clubului care nu știe să-și promoveze, să-și țină și să-și vândă jucătorii atunci când ei deja și-au făcut datoria pentru culorile alb-roșu și au o cotă mare pentru a fi vânduți mai departe în străinătate. Dar nu, Negoiță vinde la prima strigare, indiferent de valoarea jucătorului.

Mihai Neicuțescu va pleca zilele viitoare în Polonia, la Lodz, nou-promovată în acest sezon, iar Dinamo va primi 120.000 de euro în schimbul său. De aceea nu a fost introdus în partida cu Poli Iași și nu va fi nici în lot pentru meciul cu Chindia Târgoviște. Deoarece un jucător nu are voie să joace la mai mult de două cluburi europene într-un sezon.

El se va duela cu Sergiu Hanca, care este în prezent la Cracovia. Neicuțescu a fost golgheterul Dinamo U19 când avea 18 ani, cu peste 30 de goluri marcate. El a câștigat atunci campionatul și Supercupa României alături de Florin Bratu. Rednic a decis în iarnă să-l cedeze la Chindia pentru a avea multe meciuri în picioare și a se putea baza pe el pentru regula U21 în acest sezon. Odată cu instalarea lui Eugen Neagoe, Neicuțescu nu s-a mai întors, deoarece ”Geană” l-a preferat pe Robert Moldoveanu. A rămas la Chindia unde a înscris deja două goluri și a revenit săptămâna trecută doar pentru a fi vândut în Polonia.

Neicuțescu nu e singurul care va pleca. Dinamoviștii mai încercă să scape gratis de Perovic și N Diaye, care nu vor să-și rezilieze înțelegerile cu echipa din Ștefan cel Mare.

Citește și:

Primul meci al lui Dusan Uhrin. Echipe probabile și cotele Betano

-->
Previous Ce l-a impresionat pe Dusan Uhrin la Dinamo: ”Nu cred că aici sunt așa”
Next Ce ofertă i-a făcut Gigi Becali lui Mircea Lucescu: ”Asta l-aș vrea” De ce depinde totul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *