Pleacă de la Dinamo: „Mă simt inutil”


Florin Răducioiu s-a săturat de situaţia în care se află la Dinamo, unde s-a întors la începutul acestui an, şi are de gând să plece de la formaţia din „Groapă”.

Între timp, conform FANATIK, Dinamo îşi poate pierde unul dintre simboluri, pe Florin Răducioiu, care este nemulţumit de felul în care este tratat.

Florin Răducioiu le-a transmis apropiaţilor că vrea să plece de la Dinamo, fiind nemulţumit de faptul că nu a fost deloc băgat în seamă de când a venit la club. Fostul mare atacant al “câinilor” simte că nu are niciun cuvânt de spus la echipă, chiar dacă şi-a dorit să ajute.

“Mă simt inutil. Nu am niciun cuvânt de spus. Legendele sunt călcate în picioare”, le-a spus Florin Răducioiu apropiaţilor. Revenit la Dinamo în 2022, legenda “câinilor” a ocupat poziţia de team manager în cea de-a doua parte a sezonului 2021-2022. Ca un semn că “divorţul” e iminent, Florin Răducioiu nu a fost prezent miercuri la aniversarea de 74 de ani a clubului.

Pe 5 ianuarie, o dată cu prezentarea lui Flavius Stoican, “Marele Blond” şi-a intrat în pâine.

“Am acceptat să mă întorc într-un moment dificil și e o provocare. E un club care mi-a oferit totul și iată, mă intorc după atâția ani în calitate de team manager. Pot să îi ajut pe băieți și pe Mister. Trebuie și am datoria să ajut în aceste momente dificile”, spunea Florin Răducioiu, la începutul anului, la prezentarea oficială.

Citește și:

Ioan Filip: ”Frații noștri, dar nu avem ce face”

-->
Previous Dinamo nu își schimbă doar sigla
Next Bogdan Bălănescu aproape de revenire

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.