PLEACĂ Ce fotbalist o va mai părăsi pe Dinamo


Mircea Rednic a adus nu mai puțin de 15 jucători la Dinamo de când a preluat echipa. Parfait Mandanda, Damien Dussaut, Linas Klimavicius, Naser Aliji, Jordan Mustoe, Simon Zenke, Nabil Jaadi, Ioan Filip, Rachid Ait Atmane, Mamoutou N Diaye, Reda Jaadi, Mattia Montini, Athanasios Papazoglou și Alexander Christovao sunt fotbaliștii care au mai rămas din cei aduși în Ștefan cel Mare. McDermott a plecat înapoi în Norvegia, la echipa de unde a venit, iar Jordan Mustoe ar putea semna rezilierea contractului săptămâna aceasta așa cum doardinamo.ro a anunțat imediat după terminarea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

„Cu Jordan vom clarifica situația în zilele ce urmează. Eu am nevoie de concurență aprigă, în special pentru Naser, or până acum n-a fost cazul. Eu nu am răbdare, îmi pare rău că nimeni nu are răbdare cu Dinamo!

Și nu mă joc, nu e timp, orice zi, orice detaliu contează. L-am băgat pe Mustoe și cu Botoșaniul, și cu Mediașul, în meciuri importante. Nu se poate spune că nu i-am dat șanse. De fapt, s-a văzut bine, eu am acordat oportunități de a se afirma tuturor și voi mai da. Doar că Dinamo cere altceva, atitudine, luptă, calitate, concurență”, a declarat Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și:

FALIMENT? Reacția lui Bălănescu după ce Dinamo a fost dată în judecată

-->
Previous FALIMENT? Reacția lui Bălănescu după ce Dinamo a fost dată în judecată
Next Contra explică situația lui Nistor: ”Părere greșită”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *