Planurile lui Ahmed Bani pentru noul sezon


Ahmed Bani, tânărul mijlocaș în vârstă de 20 de ani, considerat o mare speranță a echipei Dinamo, a dezvăluit planurile sale viitoare legate de club și și-a exprimat afecțiunea față de „câinii roșii”.

În prezența lui Mircea Lucescu, într-un meci în care Dinamo Kiev a învins cu scorul de 4-1, Ahmed Bani a reușit să înscrie golul de onoare al echipei „câinilor”, printr-o execuție inteligentă dintr-o lovitură liberă, de la o distanță de 23 de metri.

Jucătorul cu dublă cetățenie româno-iordaniană, care a fost convocat în toate selecționatele de juniori ale echipei naționale a României, își așteaptă cu nerăbdare un sezon în Liga 1 în care să aducă un plus de valoare pentru echipa sa, denumită „haita”. Înainte de acest moment, el și-a împărtășit sentimentele față de suporterii echipei, culoarele alb-roșii, prin intermediul Gazetei Sporturilor.

– Ahmed, ai retrogradat cu Dinamo, ai promovat cu Dinamo, ești unul dintre eroii ultimului sezon și pentru suporteri. Cum se simte un puști de 20 de ani în această postură?
– Mă simt foarte bine. Retrogradarea a fost un moment greu pentru toți „câinii”. Am avut încredere că vom promova, de la început, ceea ce s-a și întâmplat.

– Privind în urmă, cum a fost acel moment când ai realizat că Dinamo a picat în „B”?
– Cel mai dureros moment. Nu doar pentru mine, cred că și cei cu mai multă experiență au fost apăsați de moment.

– Te-ai gândit vreun moment să pleci de la Dinamo?
– Eu nu m-am gândit niciodată. Au fost niște discuții, dar eu m-am gândit de la început să rămân, am vorbit și cu cei din club. M-am gândit la lucruri negative la acel moment, dar au trecut.

Ce planuri are

– Acum, ești unul dintre jucătorii esențiali ai lui Ovidiu Burcă. Așteptările tale care sunt?
– Nu am fixat un obiectiv exact. Nu începe campionatul abrupt. Ne-am bucurat de vacanță, a trecut însă, a trecut și pregătirea, vor urma meciuri grele, pe care le așteptăm cu încredere.

– Ai devenit unul dintre preferații suporterilor, cu acel tricou „Fotbal-șampanie”, apoi cu situația aceea cu Balgiu, după derby-ul cu CSA Steaua. Ce-ai avut cu el?
– Personal, nimic. Dar tu să vii la interviu și să spui de Dinamo… Nu mi s-a părut normal. Dar el a vorbit, s-a băgat în seamă, să spun așa. Am taxat ceea ce a spus. El a zis ceva, eu i-am dat înapoi!

– Așa vei reacționa când vei vedea că Dinamo este atacată de alți jucători din Liga 1?
– Având în vedere că suntem colegi, nu e normal să vorbești de alt club, trebuie să vorbești doar de clubul tău.

– A ieșit și o „melodie” cu ocazia promovării.
– (râde) Suporterii dinamoviști sunt inventivi, sunt foarte tari, sunt cei mai frumoși din România, avem ce lua de la ei. Iar pentru noi, cei crescuți la academia lui Dinamo, e un sentiment aparte.

Citește și:

Unde va juca Dinamo prima etapă: „99 la sută acolo”

Previous Veste foarte importantă pentru suporteri
Next Un nou jucător părăsește ”haita” lui Burcă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *