--> -->

Planuri mari pentru sezonul următor: play-off


-->
Dinamo are parte de un nou sezon agitat în Liga 1, iar salvarea de la retrogradare rămâne principala misiune a „câinilor” de la finalul acutalei stagiuni.

Răzvan Grădinaru le-a făcut o promisiune importantă suporterilor dinamoviști, cărora le-a transmis că echipa se va bate pentru locurile de play-off din sezonul viitor.

”Am început fotbalul la Dinamo şi mi-am dorit să joc la Dinamo chiar dacă am făcut un pas spre Steaua, dar situaţia lui Dinamo este grea şi vreau să ajut să ne salvăm fără băraj. Dacă vom câştiga cu Craiova, meciul cu Mioveni va fi ca şi cum am juca pentru cupele europene. Împreună vom salva Dinamo!

Din vară vrem să facem mândri suporterii că avem o masă importantă în spatele nostru şi nu dorim să mai dezamăgim. Vrem să aducem Dinamo în primele 6 echipe, în play-off cel puţin”, a declarat Răzvan Grădinaru pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Ce a declarat Uhrin la conferință

Uhrin (54 de ani) a dezvăluit că a fost tanchist în armată și n-a avut cuvinte de laudă despre calitatea tancurilor din Cehia.

Este primul transfer de tehnică grea de luptă (tancuri și blindate, în acest caz) oferit de o țară NATO sub forma ajutorului militar pentru Ucraina, la cinci săptămâni de la invadarea Ucrainei de către Rusia.

„Nu am citit despre asta, dar sper să nu fie tancurile prea vechi. Am fost şi eu tanchist în armată, știu care este situația. Acum 35 de ani am fost, sper ca aceste tancuri să nu fie precum cele pe care le aveam noi. Serios vorbind, situaţia din Ucraina este foarte dificilă. În toată Cehia, lumea încearcă să ajute, şi în România sunt mulţi ucraineni.

Eu şi soţia mea am ajutat mulţi ucraineni de la începutul conflictului. (n.r. – dacă a închiriat hotelul său pentru refugiaţi). Nu, nu, este imposibil, dar i-am ajutat cu bani şi alte lucruri. Este normal din partea noastră, pentru că sunt angajați ucraineni în afacerea noastră”, a spus Dusan Uhrin, în cadrul unei conferințe de presă.

Citește și:

Lobonț circulă cu metroul. Primele mașini pe care le-a avut Video

-->
Previous Ce șanse are Dinamo să se salveze direct
Next Echipele probabile la Dinamo-Craiova

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.