Planul pe care și-l făcuse Niculescu. Clau-gol a povestit ce a vorbit cu Rednic


Claudiu Niculescu a fost în cea mai ingrată situație vineri seara, când șefii lui Dinamo au negociat cu Mircea Rednic fără ca el să fie înștiințat. Apoi i s-a propus să devină director general, dar acesta a refuzat. Cu toate acestea, se pare că el nu-i poartă pică fostului său antrenor.

”Nea Mircea are capacitatea de a resuscita echipa, dar e greu pentru că din aceste 10 meciuri care au mai rămas până la iarnă trebuie să obțină maximum. Important este ce vor face până la iarnă, când va putea să-și aducă ce jucători va dori. Dar, știți ceva? Nu mai e treaba mea. Eu îmi făcusem un plan să obțin 40 de puncte, care ne pot garanta intrarea în play-off. Așa că, ne doream să mai luăm minimum 30 de puncte până la vacanta de iarnă. Ce era peste, consideram a fi un bonus, pentru că mai apoi mai sunt cele cinci meciuri din februarie, care sunt accesibile pentru Dinamo”, a mai spus Niculescu.

El a povestit și ce a vorbit cu Rednic.

”Am vorbit cu nea Mircea ieri. În mare, discuția a decurs așa cum a relatat și dânsul. Acum stau și mă odihnesc. Nu este adevărat că revin la Voluntari, nu am vorbit cu nimeni de acolo. Poate am venit într-un moment nepotrivit și poate m-am grăbit, dar nu regret nimic. M-am dus cu sufletul deschis, din păcate nu s-a putut. Ce s-a întâmplat nu este absolut în regulă, dar asta este. Nea Mircea m-a sunat, știam că e plecat din București, de aceea nu l-am căutat eu. Oferta care mi-a fost făcută a fost aceea de a fi director general, așa cum era Danciu. Am refuzat, pentru că am ales să fiu antrenor de când m-am lăsat de fotbal, de 7 ani. Era o chestie în neregulă, nu mai înțelegea nimeni nimic. Eu am fost demis după 13 antrenamente, dar acum privesc mai relaxat, mă face să zâmbesc!”, a mai relatat Claudiu Niculescu, la Digi Sport.

-->
Previous Replica celor de la FCSB după ce Mircea Rednic i-a desființat
Next BOMBĂ Borcea recunoaște că VREA să cumpere Dinamo. Singura condiție pusă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *