Planul noilor acționari pentru play-off


-->

Noii acționari și-au făcut deja un plan pentru a o readuce pe Dinamo în primul eșalon. Și prima măsură luată este de a nu-i mai lăsa pe ”câini” să joace toate meciurile în deplasare cum au făcut-o în 2022, când au tot fost nevoiți să joace la Giurgiu.

Dinamoviștii vor juca de acum pe Arena de la Arcul de Triumf, unde va avea loc și conferința de presă de prezentare a noilor acționari, care este programată astăzi, de la ora 13:00, la sala de conferințe a cochetului stadion de lângă Parcul Herăstrău.

”Câinii” au jucat deja prima etapă de pe teren propriu din 2023, 6-0 cu Unirea Constanța, vor continua să dispute acolo, în continuare, partidele ce-ar putea constitui drumul, înapoi, spre primul eșalon. Cu bănățenii sigur vor juca pe arena de 8.200 de locuri.

Totodată, oficialii grupării „câinilor roșii” speră că vor găsi înțelegere pentru a juca în continuare în play-off pe stadionul de lângă Mănăstirea Cașin, mai ales că va crește și miza duelurilor, și numărul de spectatori care vor sprijini formația lui Ovidiu Burcă.

Mai puțin confruntarea cu CSA Steaua, din play-off, așa cum GSP a anunțat de luna trecută, întrucât cei care se ocupă de administrarea arenei vor să evite actele de violență, care au fost în toamnă, pe Național Arena, între cele două galerii.

Citește și:

Topul celor mai frumoase naționalități de pe glob

Previous Răzvan Zăvăleanu, detalii despre planul noilor acționari
Next Ajutor incredibil al lui Rednic pentru Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *