Planul noii conduceri a lui Dinamo


Noii acționari ai lui Dinamo trebuie să negocieze și să găsească soluții pentru a rezolva datorii presante de aproape un milion de euro! În plan secund, a ajuns subiectul legat de rezolvarea interdicției la transferuri, cu toate că și Andrei Nicolescu a transmis că ar fi două posturi pe care Dinamo mai caută fotbaliști.

”Facem demersurile necesare pentru a rezolva cu datoriile, cu creditorii, sunt negocieri intense de mai multă vreme, care vor continua. Totul trebuie rezolvat până la 30 aprilie.

Și acesta este un motiv pentru care nu se fac declarații publice despre investiții viitoare și, totodată, nu se bagă bani în club. Fiindcă trebuie rezolvat, pe silent, situația cu creditorii. Apoi, vedem și cu transferurile”, au transmis oficialii „câinilor”. În ceea ce-i privește pe creditorii clubului, aceștia caută să obțină acorduri financiare cât mai bune, după sosirea noilor investitori.

În 2022, Dinamo a fost informată de către FRF că a primit licența pentru Liga 1 imediat după eșecul, 0-2 cu U Cluj, în manșa tur a barajului. Cu toate acestea, „câinii” n-au mai reușit să întoarcă rezultatul din prima partidă, la retur a fost 1-1 în Ștefan cel Mare, iar Dinamo a retrogradat.

Citește și:

5 motive pentru a vizita Egiptul

Previous Implicarea lui Badea la Dinamo: ”Ne-am făcut o promisiune”
Next Jucătorii, mesaj pentru Nicolescu: ”Amânăm”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *